« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
OKLADA PRED DERBI

Napadači Werdera i HSV-a okladili se u - konja

Napadač HSV-a Guerrero ponudio je Pizarru okladu - "Tko pobijedi, dobit će konja", što ipak ne čudi previše, budući da se obojica u rodnom Peruu bave njihovim uzgojem

Fotografija vijesti
Više o

Paolo Guerrero

,

Claudio Pizarro

,

Peru

,

Bundesliga

Peruanski napadači Paolo Guerrero i Claudio Pizarro odlučili su obilježiti subotnji derbi Bundeslige između HSV-a i Werdera neobičnom okladom, prenosi Hina. Naime, dvojica sunarodnjaka koji će u derbiju biti na suprotnim stranama okladili su se u - konja.

Napadač HSV-a Guerrero ponudio je Pizarru okladu - "Tko pobijedi, dobit će konja". Malo je poznato kako se perunaski napadači u domovini bave uzgojem konja. Njihovi miljenici nastupaju na raznim utrkama, a Pizarrova ergela za sada postiže bolje rezultate.

"To je naša interna šala," kazao je Pizarro, te dodao: "Očekuje nas teška utakmica. HSV je veliki suparnik, a utakmice protiv njih uvijek su pune tenzija."

Guerrero i Pizarro veliki su prijatelji, a zanimljivo upoznali su se u Njemačkoj prije deset godina dok su obojica igrala za Bayern.

HSV i Weder su susjedi i veliki rivali, a njihove utakmice prepune su tenzije. Posebice nakon 1982. godine kada je u sukobu navijača poginuo jedan mladić iz Bremena. Do sada su odigrana 139 'Nordderbyja' - Werder je slavio 50 puta, HSV ima dvije pobjede manje, a 41 susret je završio bez pobjednika.

16.02.2012. 21:57:11
Novi komentar
nužno
nužno