« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
SUTRA NA ŠPICI?

Nakon 30 dana Horvatinčić izašao iz pritvora

Sudac Branko Ivić pustio je zagrebačkog poduzetnika da se brani sa slobode, nakon što su saslušani svi svjedoci u istražnom postupku u kojem ga se krivi za smrt dvoje ljudi

Fotografija vijesti
Više o

prometna nesreća

,

Tomislav Horvatinčić

,

horvatinčić nesreća

Odlukom istražnog suca Tomo Horvatinčić danas je pušten iz šibenskog zatvora gdje je proveo posljednjih 30 dana, prenosi Hina.

Istražni sudac Županijskoga suda Branko Ivić kazao je da je Horvatinčić pušten da se brani sa slobode nakon što mu je istekao dosuđeni pritvor, te pošto su ispitani svi svjedoci u istražnom postupku, koji se protiv njega vodi na Županijskom sudu u Šibeniku, zbog kaznenoga djela izazivanja prometne nesreće s poginulim osobama.

Poduzetnik je iz pritvora izišao neopaženo, kako bi izbjegao novinarska pitanja i izjave.

Ivić je dodao da je sud prihvatio zahtjev DORH-a da se Horvatinčiću do daljnjega zabrani upravljanje motornim vozilima ili plovilima, a ukoliko policija poduzetnika zatekne za volanom on će, uputio je sudac, biti vraćen u pritvor.

Prije mjesec dana u primoštenskom akvatoriju, pored otočića Maslinovik, Tomislav Horvatinčić se sa svojim gliserom, vozeći brže no što je dopušteno u obalnom pojasu, zabio u talijansku jedrilicu, te na mjestu usmrtio dvoje nautičara, talijanski bračni par.

16.09.2011. 18:29:00
Novi komentar
nužno
nužno