« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
HOROSKOP

Najvjerniji znakovi horoskopa

Postoje osobe koje su posvećene samo svom partneru i samo s njima žele provoditi svoje vrijeme, pa pronađite si baš takvog/u

Birajte ove!
Birajte ove! (Arhiva)
Više o

vjernost

,

znakovi horoskopa

Horoskop bi nekad trebalo konzultirati kad tražite životnog partnera, jer želimo osobu koja je predana i kojoj možemo vjerovati. I dok neke osobe vole koketirati s drugima, iako su u vezi, drugi su uvijek vjerni.

Ovo su četiri najvjernija horoskopska znaka koji čvrsto vjeruju u ideju monogamije i njeguju dugu i stabilne veze.

Blizanci

Blizanci se ne zaljube lako, ali kada se to dogodi, onda vole punim srcem. Kada su istinski zaljube, zaborave na ostale osobe i vole svog partnera strastveno i predano.

Rak

Osobe rođene u ovom znaku imaju tradicionalna razmišljanja i traže sigurne i stabilne veze. Obitelj igra važnu ulogu u njihovim životima i više od svega žele mjesto koje mogu zvati svojim domom.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i intenzivni ljudi. Treba im neko vrijeme da bi se otvorili i pokazali drugim ljudima svoju osjećajnu stranu, ali jednom kad to učine, onda nema povratka.

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba su osjetljiva i emocionalna bića koja ne žele biti u vezi koja nije monogamna. Kad su zaljubljeni, ulažu sve u tu osobu i više od svega žele sigurnu i stabilnu vezu, piše Pinkvilla.

Znači, tražite ovakve ;)

03.02.2021. 18:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    03.02.2021. 18:29
    haha
Novi komentar
nužno
nužno