« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
OD EVE DO ALA

Najveći prekidi slavnih u 2010.

Magazin People objavio je popis prekida koji su obilježili godinu na izmaku - pogledajte one najšokantnije

Eva Longoria i Tony Parker u svibnju ove godine
Eva Longoria i Tony Parker u svibnju ove godine (Getty Images)
Više o

Al Gore

,

Christina Aguilera

,

razvod

,

Eva Longoria

,

Tony Parker

,

Courteney Cox

,

prekid

,

Sandra Bullock

,

Jesse James

,

David Arquette

,

Jordan Bratman

,

Tipper Gore

Poznati časopis People objavio je pet najvećih prekida slavnih osoba ove godine, a čitatelji časopisa mogu glasovati koji je za njih bio najveći/najstrašniji/najveće iznenađenje. Evo liste:

Eva Longoria i Tony Parker

Iako se dogodio nedavno, razvod ''očajne kućanice'' i košarkaša jedno je od najvećih iznenađenja godine. Eva i Tony u vezi su bili sedam godina, a posljednje tri u braku. Iako su najavljivali ''vječnu sreću'', to se ipak nije dogodilo. Longoria je otkrila Parkerovu prevaru (ili prevare?) i zatražila razvod.

Sandra Bullock i Jesse James

Jedna od priča koja je šokirala javnost je ona o razvodu glumice Sandre Bullock i njezinog supruga Jesseja Jamesa. Nitko nije mogao vjerovati da je James prekrasnu Sandru varao s istetoviranim Michelle McGee i Melissom Smith, ali i s brojnim drugim ženama. Tako je završio petogodišnji brak glumice koja je ove godine doživjela svoj najveći uspjeh u karijeri - osvojila je Oscara.

Sandra Bullock i Jesse James

Courteney Cox i David Arquette

Kolege glumci rastali su se nakon 11 godina braka, što je za hollywoodske pojmove vrlo dugo. Courteney i David priznali su da problemi u braku traju već dugo te izjavili da će sigurno ostati prijatelji i odgovorni roditelji svojoj šestogodišnjoj kćeri Coco.

Courteney Cox i David Arquette

Christina Aguilera i Jordan Bratman

Christina i Jordan vjenčali su se 2005. godine, ali nakon pet godina braka i rođenja djeteta pjevačica je zatražila razvod od glazbenog producenta. Kao razlog za prekid navela je ''nepomirljive razlike'', a zatražila je i skrbništvo nad njihovim sinom Maxom koji će uskoro navršiti tri godine.

Christina Aguilera i Jordan Bratman

Al i Tipper Gore

Iako ne pripada listi velikih hollywoodskih zvijezda, razvod bivšeg potpredsjednika SAD-a šokirao je Amerikance. Al i Tipper Gore objavili su da se razvode nakon dugih 40 godina braka, a odluku su, kako kažu, donijeli zajedno.

Al i Tipper Gore

03.12.2010. 11:04:00
Novi komentar
nužno
nužno