« Fun
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO

Najveći luzer na svijetu

Mislite da imate lošu sreću kad zapnete na blagajni iza bakice koja plaća račune ili kad vam se pred nosom ugasi zeleno? Pogledajte "sreću" ovog muškarca

Fotografija vijesti
Više o

smiješne vijesti

,

neobični ljudi

,

mega milions

,

luzeri

,

gubitnik

Zasigurno ste barem jednom čuli onu izreku kako Bog nije učinio sve ljude jednakima, ali gospodin Colt, slavni proizvođač vatrenog oružja, jest. Isto vrijedi i za sreću. I dok svatko od nas pozna barem jednu osobu za koju ćemo bez problema reći da ima puno više sreće nego pameti, većina nas ostalih mora se krvavo pomučiti da sami stvorimo svoju sreću.

S druge strane, postoje ljudi s kojima su se sudbina i sreća poigrali na najokrutniji mogući način.

Jedan je Amerikanac, koji je želio ostati anoniman, na svom Twitteru objavio fotografiju uplatnog listića za lutriju Mega Millions, na kojoj se dijelilo nevjerojatnih 640 milijuna dolara. Iako ta činjenica sama po sebi i nije pretjerano neobična, ono što ovu priču čini zanimljivom jest to da je sve dobitne brojeve promašio tek za jedan jedini broj.

Živući primjer one poznate „tako blizu, a tako daleko", muškarac iz Teksasa imat će sjajnu anegdotu za pričati unucima i poznanicima do kraja svog života, ali neće vidjeti niti centa dobitka državne lutrije. Sjetite se ovoga sljedeći put kad nađete golublji izmet na svojoj majici ili se prestrojite u lijevu traku, nakon čega automobili u desnoj konačno krenu brže.

01.04.2012. 21:36:00
Novi komentar
nužno
nužno