« Život
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
MRAČNE OSOBINE

Najveće mane horoskopskih znakova

Saznajte koje loše osobine prate pojedine horoskopske znakove i koji je znak "najgori"

Astrologija
Astrologija (Free Digital Photos)
Više o

astrologija

,

horoskop

,

mane

,

horoskopski znakovi

Osvetoljubivi, bezobzirni, zlovoljni - ove i druge ne baš privlačne ljudske osobine tipične su za pojedine horoskopske znakove. U našem godišnjem, mjesečnom, tjednom i dnevnom horoskopu možete saznati što vas očekuje u bližoj i daljoj budućnosti, a u ovom članku ćemo baciti pogled na najveće mane (i pokoju vrlinu) horoskopskih znakova.

Bik
Bikovi su tvrdoglavi, nemarni i uskogrudni. Pravi su hedonisti i žele da sve bude po njihovom. Posebno su nepodnošljivi kad imaju loš dan. Inače imaju vrlo dobar instinkt, vjerni su, skromni i spremni pomoći drugima.

Blizanci
Premazani su svim mastima i svojim šarmom mogu svakoga 'smotati' oko malog prsta. To ujedno znači da su dobri manipulatori koji znaju dobiti ono što žele. Prilagodljivi su, pomalo rastreseni, samodopadni i često mijenjaju strane i raspoloženja.

>>Horoskop otkriva kakav je ljubavnik

Rak
Rakovi su djetinjasti, naivni i sentimentalni. Brzo su uvrijeđeni, iako su vrlo umišljeni i sigurni u svoje kvalitete. Obično su tihi i rezervirani, imaju bujnu maštu i brižni su prema drugima.

Lav
Narcisoidni Lavovi uglavnom su šarmantni i pristojni. Spremni su preuzeti odgovornost, ali su ujedno tvrdoglavi i prilično sebični.

Djevica
Djevice 'krasi' škrtost. Iskrene su i drugi se na njih uvijek mogu osloniti. Obaveze izvršavaju predano i na vrijeme. Vrlo su sumnjičave, ponekad preplašene i ukočene, a često cjepidlače jer su previše pedantne.

Vaga
Vage su ljubazne i skromne, imaju izražene diplomatske vještine, romantične su i simpatične. No, brzo mijenjaju raspoloženje, vole se prenemagati pa se često ponašaju umjetno i lažno. Brzo postaju ovisne o drugima.

>>Kako se ljube horoskopski znakovi?

Škorpion
Osobama rođenim pod ovim znakom se bolje ne zamjeriti jer su osvetoljubive. Tipičan Škorpion je kompliciran, bijesan i ljubomoran. Strast brzo pretvara u fanatizam. S druge strane, odlično se nosi s izazovima, odlučan je i vjeran.

Strijelac
Strijelci su najčešće opušteni, duhoviti i dobro raspoloženi. No, mogu biti i vrlo arogantni i hvalisavi. Vole isticati sebe i svoje sposobnosti, a mogu biti i prilično licemjerni.

Jarac
Vrlo je fokusiran i sustavno rješava probleme. (Samo)pouzdan je, ambiciozan i vjeran. Dobro kontrolira svoje osjećaje pa može djelovati hladno i ravnodušno. Ponekad je okrutan, egocentričan, a osobe pored njega teško dolaze do izražaja.

Vodenjak
Vodenjaci su odlučni, neovisni, nekonvencionalni. Brzo razmišljaju, ali mogu biti i vrlo prevrtljivi. Ekscentrični su, nepredvidivi, pomalo nervozni pa čak i destruktivni. Teško se kontroliraju.

>>Kamo putuju horoskopski znakovi?

Ribe
Ribe su prije svega preosjetljive zbog čega mogu biti intrigantne i podmukle. Osobe rođene pod ovim znakom su također intuitive, maštovite, nesebične i spremne pomoći drugima.

Ovan
Ovnovi su skloni vatrenim i spontanim reakcijama što je uglavnom pozitivno. No postoji i druga strana medalje. Brzo postaju nezadovoljni, ponekad ne razmišljaju dovoljno o svojim potezima, a često su bezobzirni i sebični.

09.04.2011. 19:10:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    09.04.2011. 23:23
    sve je istina i blizanci su najgori
  2. avatar
    djurdjevak
    10.04.2011. 18:20
    BLIZANCI SU ZA DOBROG COVEKA DOBRI A ZA LOSEG LOSI pa ti zakljuci gde spadas.
  3. avatar
    snaucer
    25.04.2011. 08:15
  4. avatar
    Isabel
    10.02.2012. 14:19
    Lavovi su grozni, znam ih milijun i stvarno su najgori. Odmah poslije njih škorpioni...brrr
  5. avatar
    tamara
    24.02.2012. 17:25
    nije grozan nijedan horoskopski znak, grozni su ljudi koji misle loše o drugima... svak ima mane, ali drugi ih trebaju prihvatiti i napraviti kompromis u nekim slučajevima... <3
  6. avatar
    Pamela
    09.07.2012. 12:19
    upravo to...svatko ima mane..a drugi ih ako ne zeli ne mora prihvatit....
  7. avatar
    blizancica :P
    04.11.2012. 13:54
    Hehehe slažem se sa svime,apsolutno ;-) Istina,svi imamo mane, a tko sam ja da sudim nekome?! Imam pregršt svojih mana :D, ali volim sebe i neke od svojih mana, a ovo sto je tu napisano za blizance, i nije toliko loše s neke strane. Mislim da nam te mane nekad fkt dobro dodju, samo treba znati kad su korisne, a kad ih treba u potpuno izostaviti ;-))))) Ma BLIZANCI su the BEST :-PPP i neka pati ko ga smeta jer blizanci su prvaci svijeta :D
Novi komentar
nužno
nužno