« Život
objavljeno prije 15 godina
ANKETA

Najseksi grad u SAD je Miami

Havajski Honolulu je najromantičniji, New York najomiljeniji, a Cleveland najdosadniji

(Corbis)
Više o

Florida

,

TripAdvisor

,

najseksi grad

,

Miami

Ljubitelj CSI-ja neće se začuditi ovom izboru, jer se non stop pokazuju beskrajne plaže prepune dobro osunčanih i još bolje građenih muškaraca i žena, koji izgledaju kao da im je jedini posao poziranje na plaži.

Noćni život Miamija već je ušao u legendu, s tisućama klubova u kojima se svira sjajna kubanska glazba preko urbane klupske glazbe do tuluma na nekoj od plaža.

Najomiljeniji grad je New York, jer je njegova atmosfera toliko promicana kroz filmove i serije da je sam dolazak na Manhattan neka vrsta hodočašća za bilo kojeg Amerikanca iz unutrašnjosti.

No, netko je morao dobiti i fenjer, a ovoga puta uvalili su ga Clevelandu, proglasivši ga najdosadnijim gradom u SAD. Ljubitelji NBA se sigurno ne bi složili, jer je svaka večer kad Cavaliersi igraju domaću utakmicu mali praznik, no očito osim toga nema baš previše zabave.

Najromantičniji je, prema očekivanjima, Honolulu, rodni grad Barracka Obame, koji je također kultno mjesto koje svaki Amerikanac sanja kao idealan odabir za svadbeno putovanje.


 

27.06.2009. 08:33:40
Novi komentar
nužno
nužno