« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Najpametniji znakovi horoskopa

Naravno da će svatko za svoj znak odmah reći da spada u najpametnije, no nakon detaljnih analiza pokazalo se da se time mogu pohvaliti samo tri znaka

Mali genijalci su Blizanci, Škorpioni i Strijelci
Mali genijalci su Blizanci, Škorpioni i Strijelci (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Blizanci

,

pamet

,

Škorpion

,

Strijelac

,

znakovi horoskopa

Horoskop pokazuje predispozicije za inteligenciju, složit će se svi astrolozi, a kad se napravi detaljna analiza znakova horoskopa, dolazi se do zaključka da su najpametnija tri znaka horoskopa:

Blizanci - istraživanje im je u krvi od najranije dobi, beskrajno su znatiželjni i zanimaju iz razne stvari, no najčešće će se ipak usmjeriti prema umjetnosti gdje će svojom inteligencijom uspješno napraviti dobar posao. Traže društvo ljudi s kojima mogu konstruktivno razgovarati.

Škorpion - intuicija je kod ovog znaka uvjerljivo najsnažnija u čitavom zodijaku, a njihove su oči prodorne kao i šesto čulo, pa u svemu traže dubinu, pogled ispod površine i otkrivanje svih tajni. Stoga, s nijma se nemojte zezati, prozrijet će vaše namjere u trenu.

Strijelac - baš kao i Blizanci, pripadnici ovog znaka beskrajno su znatiželjni, uvijek želle znati više od drugih, a kad se to udruži s urođenom pronicljivošću, dobivate moćnu kombinaciju koja će izluditi sve oko sebe

07.12.2015. 13:23:00
Novi komentar
nužno
nužno