« Košarka
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
OSVETA CAVSA

Najlošija momčad Istoka Cavsi zgazili Miami usprkos 'triple-doubleu' LeBrona

Bila je to tek 15. pobjeda Clevelenda ove sezone uz čak 58. poraza. Prošlu sezonu kada ih je predvodio LeBron James imali su 61 pobjedu

Najlošija momčad Istoka Cavsi zgazili Miami 120-90
Najlošija momčad Istoka Cavsi zgazili Miami 120-90 (NBA)
Više o

LeBron James

,

NBA

,

Cleveland Cavaliers

,

Miami Heat

Premda se nalaze na posljednjem mjestu Istočne konferencije s najgorim skorom NBA lige, Cleveland Cavaliersi su u susretu prepunom emocija u Quicken Loans Areni pobijedili Miami Heat 102:90, prenosi Hina. Gostima nije pomogao niti 'triple-double' LeBrona Jamesa koji se drugi put vratio u Cleveland nakon što je napustio Cavse i preselio u Miami i ponovo je dočekan 'vatreno' uz brojne uvrede i povike.

"Nije moglo biti gore nego 2. prosinca kada smo igrali prvi put. Atmosfera u ovoj dvorani je uvijek sjajna i znao sam što me očekuje," kazao je James koji je protiv svog bivšeg kluba upisao 27 koševa, 12 asistencija i 10 skokova. Dwayne Wade je dodao 24 koša i 6 asistencija, a Mike Bibby 23 koša. No, to nije bilo dovoljno. Motivirani domaćini odigrali su možda i najbolju utakmicu sezone i uspjeli su slaviti protiv momčadi koju mnogi vide kao jednog od kandidata za naslov.

"Šteta što ne igramo svaku večer protiv Heata. Moji igrači su bili sjajni. Bili su motivirani i ubojiti," kazao je oduševljeni Byron Scott. Cavse su predvodili J.J Hickson sa 21 košem i 12 skokova, Anthony Parker sa 20 koševa i 7 skokova, te Ryan Hollins sa 13 koševa.

Bila je to tek 15. pobjeda Clevelenda ove sezone uz čak 58. poraza. Prošlu sezonu kada ih je predvodio LeBron James imali su 61 pobjedu.

"Željeli smo barem malo razveseliti naše navijače. Vjerujem kako smo uspjeli," dodao je Parker.

Houston je u borbi za osmu poziciju na Zapadu dohvatio važnu gostujuću pobjedu protiv New Jersey Netsa 112:87. Hoston je sada deveti, no Memphis na osmom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje, ima dvije pojede više. Do konca regularnog dijela sezone Rocketsi imaju još osam utakmica.

"Još uvijek nije sve izgubljeno. Ne želimo se predati. Borimo se kako bi ušli u doigravanje," kazao je Kyle Lowry sa 16 koševa i 10 asistencija ponajbolji igrač utakmice. Kevin Martin je dodao 20 koševa, a Patrick Patterson 13 koševa i osam skokova. U domaćim redovima najefikasniji su bili Brook Lopez sa 22 koša i sedam skokova, te Jordan Farmar sa 12 koševa i sedam, asistencija.

30.03.2011. 12:22:34
Novi komentar
nužno
nužno