« Biznis
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Najjači brendovi su Zvijezdino ulje i Vegeta

Istraživanje je otkrilo koje su marke favoriti hrvatskih građana

Fotografija vijesti
Više o

Vegeta

,

zvijezda

,

valicon

,

hrvatski proizvodi

,

Kupujmo hrvatsko

Prema istraživanju tvrtke Valicon, koja se bavi tržišnim savjetovanjem i istraživanjem, najjače robne marke u Hrvatskoj su Zvijezda biljno ulje i Vegeta.

Kupujemo hrvatsko

Istraživanje je pokazalo i kako se među deset najjačih robnih marki u Hrvatskoj našlo čak šest hrvatskih brendova, što pokazuje da hrvatski građani najviše cijene domaće proizvode. Istraživanjem nisu obuhvaćene marke iz kategorije sladoleda, žestokih pića i vina.

Prvih pet markiNakon vodećih Zvijezdinog biljnog ulja i Vegete,  hrvatski građani najviše cijene robne marke Ariel, Gillette, Dorina čokolada, Jamnica, Franckova kava, Milka čokolada i Zvijezda majoneza.

Na trećem mjestu, ispod Zvijezda biljnog ulja i Vegete su deterdžent Ariel i britvice Gillette. Kraševa Dorina čokolada zauzela je peto mjesto, slijedi Orbit, a na  sedmom je Jamnica u zelenoj ambalaži. Franckova popularna kava ‘ciglica’ zauzela je osmo mjesto, deveta je Milka čokolada, a na desetom mjestu nalazi se Zvijezda majoneza.

Vegeta je, pokazuju rezultati istraživanja, zauzela i poziciju najjačeg hrvatskog proizvoda robe široke potrošnje u regiji te se u Sloveniji i BiH našla među najjačih deset robnih marki.

Zanimljivo je kako, prema rezultatima istraživanja, uvjerljivo najjači svjetski brend, Coca Cola, nije pronašla svoje mjesto na ljestvici deset najpopularnijih brendova u Hrvatskoj.  (HINA)

27.03.2008. 21:28:11
Novi komentar
nužno
nužno