« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
DISCOVERY

Najekstremniji oblik potrage za zlatom

Discovery Channel predstavlja seriju Zlatna groznica: Brzaci od nedjelje, 18. veljače u 21h

Najopasnije traganje za zlatom
Najopasnije traganje za zlatom (Discovery Channel)
Više o

zlato

,

potraga

,

Discovery Channel

,

Zlatna groznica: Brzaci

Duboko u srcu aljaške divljine krije se zlato, ali pronaći ga mogu samo oni koji su dovoljno odvažni da se prihvate tog opasnog i prljavog posla.

U ovoj seriji miljenici publike, Dakota Fred i Dustin Hurt, izlaze iz okvira uobičajene potrage za zlatom, prihvaćaju se još opasnije, no potencijalno i još unosnije vrste rudarstva. Kopat će ispod ledenih riječnih brzaka i doslovno riskirati svoje živote u borbi s hladnoćom i ledenim bujicama. Kako bi uopće sastavili tim neustrašivih ronilaca, planinara i operatera strojevima, prvo moraju pridobiti investitora Todda Hoffmana da podrži njihov projekt potrage za zlatom tamo gdje ga se nitko nikada nije usudio tražiti.

Oni prate izvor zlata u rijeci koja vodi u planine i napuštene rudarske postaje, a morat će zaroniti u riječne brzace i opasne riječne bazene, koji su do nedavno bili nedostupni. Kako bi došli do mjesta iskapanja tragači za zlatom svakog dana pomoću ziplinea prelaze iznad 122 metra visokog kanjona, i to zajedno s opremom.

Da stvar bude bolja, njihov je kamp duboko u zemlji medvjeda, a prošle godine dok su rudarili grizliji su ga potpuno uništili. Potraga za zlatom težak je posao i nikad se ne zna tko će u njemu biti uspješan, a još kada u ekipi imate i početnike, pitanje je isplati li se uopće izlagati takvoj opasnosti.

Pratite ovaj ekstremni pothvat potrage za zlatom nedjeljom u 21 sat na Discovery Channelu.

14.02.2018. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno