« Život
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
SVE NAJBOLJE ŽELI VAM METRO

Najdraži čitatelji, sretna vam Nova Godina

Započnite novu godinu uz optimizam i vjeru u bolju budućnost, a mi ćemo vas podržati u tome

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

novogodišnja čestitka

,

Nova godina

,

Metro portal

Što reći na početku nove godine? Iza nas je vrijeme koje bi najbolje bilo ostaviti u prošlosti. Udaralo nas je sa svih strana - politička previranja utjecala su na svakoga od nas pa i na one koje politika uopće ne zanima; svinjska gripa unijela je paniku u našu svakodnevnicu, oduzimala živote; afere su izlazile na površinu kao gliste na kišu, ali dobro je jer je to znak da se nešto ipak rješava.

Krvavo zarađene kune prošle godine neki od nas nikad nisu ni vidjeli, a kamo li potrošili i to se naročito osjećalo u ovo blagdansko vrijeme. Kad bismo pokušali opisati 2009. godinu samo jednom riječju bila bi to "kriza". Kriza morala, kriza politike, kriza zdravlja, kriza gospodarstva, kriza obrazovanja, kriza života... Ma navedite bilo koji aspekt življenja, bilo koji koncept i uvidjet ćete da je bio u krizi. I još uvijek je.

No, nismo se predali. Svaka nova godina novi je početak i s tom nadom nastavljamo dalje. Ekipa Metro portala želi vam sve najbolje i zahvaljuje vam se na vjernosti. Nadamo se da ste družeći se s nama bar malo odmorili oči i um od žutila i crnila koji nas svakodnevno guše. Vjerujemo da ste saznali mnogo toga novog, da ste se zabavili i da ćete nas klikati sa zadovoljstvom i u novoj 2010. godini.

Naše novogodišnje želje ne odnose se samo na materijalnu dobit, uspjeh i zdravlje. Želimo vam i da budete sretni i zadovoljni te da što prije zaboravite dane koji su iza nas.

Puno vas vole Metroovci. Sretna Nova Godina!

01.01.2010. 00:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    juhuhu
    01.01.2010. 00:54
    HVALAAAA! I vama. Metro portal, najbolji portal!!!
Novi komentar
nužno
nužno