« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
UPS

Najčešće ludosti znakova horoskopa

Horoskop dobro zna sve prednosti, ali i mane znakova horoskopa, pa ako vas zanima koje psihičke poremećaje najčešće imaju ... evo ih!

Kako luduju znakovi horoskopa
Kako luduju znakovi horoskopa (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Horoskop zna i dobre i loše strane svakog znaka, pa evo što vaš datum i vrijeme rođenja govore o sklonostima poremećajima osobnosti ...

Ovan - kao najagresivniji znak horoskopa u priličnoj je opasnosti da razvije neku psihičku bolest, a radi se o isprekidanom eksplozivnom poremećaju koji karakteriziraju potpuno neprimjereni snažni ispadi bijesa.

Bik - najtvrdoglaviji znak horoskopa potpuno poludi ako sve nije po njegovom, tako da nije čudo da je omiljena bolest ovoga znaka opsesivno-kompulzivni poremećaj.

Blizanci - kako im je sam znak u paru, to znači da im je osobnost ovisnička, ne mogu biti sami i stalno žele potvrdu da ih neko voli, pa se nerijetko razvije ovisnički poremećaj osobnosti.

Rak - njegova kućica, njegova slobodica ... no ne samo prava, nego i ona u glavu, gdje se skrivaju od straha da će ih netko povrijediti, pa razvijaju paranoični poremećaj osobnosti

Lav - ponos im nerijetko stoji na putu jer često misle da su bolji od drugih, pa ne čudi da se razvija narcistični poremećaj osobnosti.

Djevica - povrijediti pripadnika ovog znaka znači da ćete ga/nju pretvoriti u ogorčenu i zlu osobu, ne mogu biti sami i manipuliraju ljudima da bi ih vezali za sebe, pa najčešće razvijaju granični poremećaj osobnosti.

Vaga - sama će sebi naštetiti najviše jer misle da ne zaslužuju dobre stvari koje im se događaju, pa posljedično razvijaju samoporažavajući poremećaj osobnosti.

Škorpion - grade zidove oko sebe zbog urođene misterioznosti i tajnovitosti, a često to preraste u izbjegavanje ljudi i povlačenje u sebe, što je zapravo anksiozni poremećaj osobnosti.

Strijelac - šarm će nerijetko upotrijebiti i za zadovoljavanje mračnih potreba granične pristojnosti, pa razvijaju antisocijalni poremećaj osobnosti.

Jarac - rad mora biti savršen, inače su Jarci u panici, pa uspijevaju razviti poseban oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja zvan perfekcionistički poremećaj.

Vodenjak - tako i tako plešu po rubu svojom kreativnošću i ekscentričnošću, pa razvijaju čudne ideje o funkcioniranju svijeta koje imaju karakteristike shizotipnog poremećaja osobnosti

Ribe - najosjetljiviji znak horoskopa koji će lako postati ovisan o tuđoj pažnji, što uz nježnu i romantičnu osobnost daje histrionski poremećaj osobnosti.

29.10.2016. 16:35:00
Novi komentar
nužno
nužno