« Život
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
prijavite se!

Najbolji posao na svijetu - traži se shopping konzultant

VIDEO - Nakon traženja osobe koja će paziti na tropski otok, sada se možete prijaviti za kupovanje do besvijesti, i to za plaću od 5.000 eura

(Metro Stockholm)
Više o

najbolji posao na svijetu

,

LetsBuyIt.com

,

Marie-Julie Gagnon

,

shopping konzultant

Marie-Julie Gagnon zbilja je svestrana: ona je novinarka, kolumnistica, blogerica, književnica, svjetska putnica... No, zahvaljujući jednostavnom i duhovitom kućnom videu koji je snimila u svom podrumu, ova djevojka iz Montreala mogla bi osvojiti jackpot ako pobijedi na drugom natječaju za najbolji posao na svijetu.

Natječaj je uslijedio nakon prošlogodišnjeg globalno uspješnog 'Najboljeg posla na svijetu' koji je tražio nekog tko će paziti na tropski otok uz obalu Australije.

Ovaj put pobjednik će postati 'međunarodni konzultant za shopping' za LetsBuyIt.com. Do sada je više od 25 tisuća ljudi pogledalo snimku Marie-Julie Gagnon, što znači da je zasad na prvome mjestu.

''Da sam znala da će video pogledati više od 10.000 ljudi, počešljala bih kosu prije nego što bih ga snimila'', kaže ona.

Marie-Julie za natječaj je doznala dok je tražila priču za njezin blog pod nazivom En transit. Kaže da se prvo samo nasmijala te dodaje: ''Nisam to shvatila ozbiljno, ali sad bih zbilja voljela pobijediti!''

''Napokon bih mogla iskoristiti svoje iskustvo u shoppingu skupljano tijekom godina putovanja po svijetu. Shopping je dio mojih rituala kad putujem. Volim njuškati uokolo i pronalaziti jedinstvene komade odjeće koje ne bih našla nigdje drugdje.''

Uloga shopping konzultanta bio bi posao iz snova za milijune žena. Dužnosti uključuju posjećivanje glavnih svjetskih modnih prijestolnica poput Pariza, Tokija, Londona ili Berlina, kao i trošenje 10.000 eura na odjeću. A sve to nakon zagarantirane mjesečne plaće od 5.000 eura.

Osim toga, stalno se putuje poslovnom klasom u avionima, a odsjeda se u prestižnim hotelima.

Na natječaj se možete prijaviti na http://job.letsbuyit.co.uk do 14. prosinca, a na istoj stranici možete glasati za svoje favorite.

Po čemu je poseban video Marie-Julie Gagnon pogledajte ovdje:

Piše: Jessica Dostie/Métro Montréal
03.12.2009. 19:18:52
Novi komentar
nužno
nužno