« Clubbing
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
KAMELEON

Najbolji klupski provod i samo ljubav za blagdane u Splitu

Najveseliji blagdan u godini, blagdan okupljanja, sreće i dobre zabave osim na tradicionalan način možete dočekati plešući na vrhunskom glazbenom događaju

Alexis Cabrera rasplesat će Split
Alexis Cabrera rasplesat će Split (Arhiva)
Više o

Alexis Cabrera

,

klub Kameleon

,

Ewox & Tamarinsky

Multitalentirani samouki Alexis Cabrera blagdansko raspoloženje podignut će svima koji se odluče plesati na sad već redovnom božićnom partiju u splitskom Kameleonu, a na kušnju će svojim zvukom karakteriziranim kao tech-house s groovie bass linijama staviti i najbolje svjetsko ozvučenje Funktion One koje se od nedavno nastanilo u ovom splitskom klubu.

Nakon što je proveo je 6 godina na glazbenom konzervatoriju u Buenos Airesu gdje je glazba postala njegov život, Alexis se pronašao u elektronici koja mu je ponudila neograničenu mogućnost eksperimentiranja. Do kuda je stigao nakon deset godina istraživanja poslije nastupa u Milanu, Trstu i Londonu ovaj temperamentni Argentinac predstavit će Splitu, a najmanje što očekujemo je prvoklasni zvuk underground scene Buenos Airesa.

Osim što izdaje za svjetski poznate etikete Mindshake Records, Oslo, Bla Bla Music, Great Stuff, Amam, Time i druge, od samih početaka dio je zvuka koji čini splitsku etiketu Acilectro, a rado se odazove svakom pozivu u Hrvatsku, jer je kako kaže oduševljen našom obalom, hranom i ljudima. Na Božićnom partiju u srijedu 24.12.2014. će mu se za pultom pridružiti domaći DJ-i MJ Suddani i Madezh, a ulaznice možete nabaviti na ulazu kluba po cijeni od 40 kn do ponoći, 50 kn nakon.

S obzirom da je Cabrerina glazba prepuna emocija, ritma i zvukova različitih instrumenata i vokala, u Kameleonu su uvjereni da će publika tražiti još, pa su već u subotu 27.12.2014. u goste pozvali beogradski DJ duo Ewox & Tamarinsky koji će se pobrinuti da blagdansko raspoloženje zadrži na razini svojim back2back nastupom u kojem šire samo ljubav.

Ljubav, sreća i dobra zabava i jesu ono što nam za blagdane treba!

23.12.2014. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno