« Život
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
VJEROVALI ILI NE

Najbizarnije vijesti iz 2010.

Prošle su godine najčudnije vijesti uključivale bizarne, nevjerojatne, gnjusne i uznemirujuće događaje

Pas Ripley zarobljen u dlakama, te nakon oslobađanja
Pas Ripley zarobljen u dlakama, te nakon oslobađanja (Ripley's Believe It or Not)
Više o

mediji

,

bizarno

,

vijesti

,

čudno

Donosimo vam top 10 najčudnijih, no istinitih priča iz 2010.

Bradata žena pronašla sina

Rođena s hipertrihozom (poznatijom kao sindrom vukodlaka), te kao hermafrodit (s muškim i ženskim spolnim organima), Vivian Wheeler liječnici su govorili kako neće moći imati djecu. Ipak, u dobi od 29 godina, rodila je dječaka, kojeg joj je oduzeo bivši dečko i dao ga na posvajanje. Nakon godina potrage, njezin sin, Richard Lorenc, uspio ju je pronaći i dvoje se sada redovno viđaju.

Pas Ripley

Kada je velika hrpa dlaka pronađena na smetlištu Houma blizu Los Angelesa, jedina stvar koja je ukazivala da se tu nalazi život bilo je slabo disanje. Ispod hrpe nalazio se mali, jednogodišnji pudl, zarobljen u dlakama toliko da jadna životinja čak nije mogla ni hodati.

Veterinari su mu odlučili dati ime Ripley, prema poznatom serijalu "Vjerovali ili ne". Istini za volju, kada se usporede fotografije prije i poslije, teško je za povjerovati.

Najduža srednoškolska utakmica ikad

Srednjoškolska utakmica u Teksasu pretvorila se u bitku izdržljivosti jer je trajala više od 5 sati. Ekipe su se natjecale u američkom nogometu, a tada je Jacksonville pobijedio Nacogdoches u 12 poluvremena, s rezultatom 84-81. Utakmica je konačno završila u 0.45 ujutro.

Odjeća koja se nanosi sprejem

Znanstvenici su razvili instant odjeću koja se sprejom nanosi na tijelo. Za razliku od prijašnjih sličnih pokušaja koji su sadržavali smo običnu boju, novi sprej formira materijal koji se može skinuti i oprati, te ponovo nositi.

Duboko prženo pivo

S ovim je lista hrane koja nije duboko pržena postala još kraća, a ovakvo pivo predstavio je Mark Zable tijekom natjecanja na sajmu u Teksasu. Specijalnim procesom pivo se prvo dodaje u tijesto, a zatim prži.

Mrtvo tijelo 10 mjeseci ležalo u automobilu

U Kaliforniji je beskućnica preminula ubrzo nakon što je upoznala vozača motora. Nesigran po pitanju što učiniti, vozač je njeno tijelo držao u automobilu 10 mjeseci uz kutiju sode bikarbone koja je trebala neutralizirati neugodne mirise. Policija je odlučila provjeriti vozilo zbog čudnog mirisa na kojeg su se žalili susjedi, a tijekom pretrage otkrili su nogu koja je virila ispod hrpe odjeće, te ostatke nesretne žene.

Nakon 5 godina otkrio metak u glavi

Muškarac iz Njemačke posjetio je liječnika zbog bolova u glavi, te otkrio da je upucan prije mnogo godina. Muškarac je normalno funkcionirao godinama nakon incidenta za koji se vjeruje kako se dogodio 2005., za dočeg Nove godine, kada je bio u alkoholiziranom stanju.

Pas odgrizao vlasniku nožni palac

Pas je vlasniku odgrizao palac, a ovaj mu je zahvalan zbog toga. 48-godišnji muškarac iz Michigana zahvaljuje svojem psu Kiku što mu je spasio život. Naime palac čovjeka bio je opasno inficiran tip 2 dijabetesom. Pas je tako uklonio bolesno tkivo, a zdravo meso ostavio nedirnutim.

Žena pokušava biti najdeblja na svijetu

I dok mnogi žele izgubiti višak kilograma, 42-godišnja Donna Simpson želi još više sala na sebi. S trenutnom težinom od 270kg, njezin cilj je 450kg, jer namjerava postati najteža žena na svijetu.

Mačka predviđa smrt

U centru za rehabilitaciju Providence, mačak po imenu Oscar uglavnom se bavi svojim mačjim poslovima - sve dok ne osjeti da će netko napustiti ovaj svijet. Oscar se tako privije uz umirućeg pacijenta sve dok osoba ne premine. Vjeruje se kako rijetko griješi u svojim predviđanjima, a prošle je godine uspješno prokazao smrt 50 osoba.

04.01.2011. 19:10:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Vijesti
    19.12.2011. 01:37
    Mrtvo tijelo 10 mjeseci ležalo u automobilu, užas.....!
Novi komentar
nužno
nužno