« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
od 1. do 31. lipnja

Najavljen početak Ljeta na Štrosu

Program „Ljeta na Štrosu“ odvija se ispod gustih krošnji kestena koje će zahvaljujući posebnim svjetlosnim efektima u večernjim satima nalikovati zvjezdanom nebu

Više o

zagreb-info

,

ljeto na Štrosu

Danas je na zagrebačkom Gornjem gradu predstavljen program i najavljen početak ovogodišnjeg izdanja „Ljeta na Štrosu“. Riječ je o kulturnom i zabavnom događaju kojeg su prije devet godina pokrenuli Kraljevi ulice, Miran Hadži Veljković i Zlatko Petrović.

Ljeto na Štrosu“ svojim programom i mjestom održavanja osigurava kvalitetan sadržaj za različite ukuse pa će se tako u periodu od 1. do 31. lipnja mnogi zaljubljenici u glazbu (jazz, soul, latino...), ples, film, slikarstvo i različite oblike suvremene umjetnosti moći pronaći u posebnom ambijentu Strossmayerovog šetališta. Program „Ljeta na Štrosu“ odvija se ispod gustih krošnji kestena koje će zahvaljujući posebnim svjetlosnim efektima u večernjim satima nalikovati zvjezdanom nebu.

Posjetitelji će se svakoga dana od 11:00 do 21:00 sat moći susresti sa slikarima koji će djela stvarati uživo, od 12:00 do 13:00 uživati u glazbenoj slušaonici «Solisti u krošnjama», zaplesati od 19:00 do  21:30 uz glazbu DJ-a, biti na koncertu između 21:30 do 23:00 te pod zvijezdama gledati filmove u sklopu Stross film festivala od 23:00 do 01:00 sat.

Stross film festival ove će se godine realizirati u suradnji s našim partnerima, odreda etabliranim filmskim festivalima (Zagreb Film Festival, Trash Film Festival, Revija Amaterskog Filma, ZagrebDOX...).

Prvi koncert održat će se u ponedjeljak, 1. lipnja s početkom u 21.30 sati, a nastupit će i Meri Jaman, Anita Valo & Jelena Radan s glazbenim programom u tri glasa „When tomorrow comes“.

29.05.2009. 18:53:46
Novi komentar
nužno
nužno