« Život
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NAGRADNJAČA IZ SNOVA

Nagradni natječaj: pošalji ludu fotku s partija i osvoji mobitel

Sjajna šansa - dobro se provedi, opali koju dobru fotku i pošalji je nama - nagradit ćemo natjecatelje i glasače!

Fotografija vijesti

Čim se na nekom partyju dogodi nešto smiješno, zabavno ili jednostavno neuobičajeno, uvijek se sa strane nađe par mobitela i fotkića koji to zabilježe za povijest. Pa kad već tulumarite i slikate se, što ne biste imali i koristi od toga? Dragi čitatelji, pred vama je nagradni natječaj Metro portala u kojem je glavna nagrada super mobitel General Mobile DST700, rijetka zvijerka s dvije SIM kartice koja ne dolazi iz Kine nego iz SAD. Bit će i utješnih nagradica.

Kako do njega? Nije tako teško ... sve što je potrebno je jedna dobra fotka, toliko dobra da će sve ostale potonuti u njenu sjenu (no, dobro bi došli i brojni frendovi koji će glasati za nju)!

Znači, ako ste se sjajno proveli na Novoj godini ili ludo zabavili na nekoj reprizi ili skijanju, pošaljite fotku i uključite se u nagradni natječaj Metro portala. Kako je očito da su čitatelji malo usporeni na samom početku godine, nagradnjaču produžujemo do 15. veljače, i to kako biste dobili još jednu priliku za nagrade - Party United.

Tulum svih tuluma koji će 23. siječnja spojiti petnaest zagrebačkih klubova u jedan veliki cjelonoćni party predobra je prilika za sjajne fotke da bi se propustila, stoga mobitele i fotkiće u ruke i na posao!

Sve ćemo fotke staviti u galerije i omogućiti glasanje klikanjem na zvjezdice iznad fotke. Prvih pet najbolje ocijenjenih fotki (s više od 100 glasova) i dvije po izboru redakcijskog žirija ulaze u finale koje traje dodatnih sedam dana.

U tih tjedan dana netko će dobiti najviše glasova i zaraditi mobitel ... Nije teško, niti komplicirano, a definitivno se isplati ... A ni glasači neće biti zakinuti, jer i najsretnijem glasaču za pobjednika spremamo nešto zgodno ...

Znači, rezime:

  1. slikaš fotku
  2. smanjiš je na cca 500K i uploadaš na Metro portal (od 1. siječnja)
  3. fotka osvane u galeriji, zoveš frendove da glasaju za tebe do 7. veljače
  4. pet fotki s najboljom prosječnom ocjenom i više od 100 glasova + dvije po izboru žirija ulaze u finale koje kreće 8. veljače (frendovi su tu opet ključni)
  5. glasanje u finalu traje do 15. veljače
  6. od 16. veljače može se doći po nagrade ....

Pa, dragi naši, navalite ...

Fotke možete poslati ovdje, naravno ako ste registrirani čitatelji portala.

05.01.2010. 10:11:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    beba118
    11.01.2010. 14:39
    Pa gdje se mogu vidjeti te slike za nagradni natječaj?
  2. avatar
    ivana
    11.01.2010. 16:45
    da, to i mene zanima... jel traje na kraju ta nagradna igra ili ne..???
  3. avatar
    u-la-la
    14.01.2010. 17:05
    piše da se glasa tek od 8. veljače... valjda se do onda skupljaju...
  4. avatar
    Hrvoje
    30.07.2020. 09:21
    Zelio bi osvojiti mobitel
Novi komentar
nužno
nužno