« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
NOVOSTI

Na vidiku WhatsApp promjene

No 4 uređaja pod jednim računom i nema više kradljivaca vašeg vremena

Mijena stalna jesst...
Mijena stalna jesst... (Arhiva)
Više o

promjene

,

WhatsApp

Razvojni tim WhatsAppa neprekidno radi na uvođenju novih promjena, a najnovije bi vam se mogle posebno svidjeti.

U narednih nekoliko tjedana, bit će puštena stabilna verzija WhatsAppa, gdje će biti moguće istovremeno koristiti nekoliko mobilnih uređaja za upotrebu usluge neovisno jednih o drugima i napokon utišati one koji vam kradu vrijeme- zauvijek!

Prva promjena je uočena od ekipe WABetaInfo, u beta verziji 2.20.197.3 aplikacije za Android. Ona bi vam trebala omogućiti da zauvijek "utišate" sve one koji vam već polako idu na živce jer neprestano nešto zapitkuju, vode dosadne rasprave, ali ih vi ih iz pristojnosti ne želite blokirati.

Isto tako opcija omogućava da ne budete bombardirani porukama grupa ili njihovim pretjerano razgovorljivim korisnicima.

Kao što znate, dosadnjakoviće sada možete zanemariti na 8 sati, tjedan dana ili godinu dana. Međutim, treba ih ponovno isključivati svaki put kada je to razdoblje zadovoljeno. Ova nova promjena to više neće zahtijevati od vas!

Druga promjena odnosi se na mogućnost da istovremeno koristite na dva, pa čak i tri pametna telefona.

Da biste to učinili, najprije se morate prijaviti na svoj račun na nekom telefonu, a zatim sve sljedeće uređaje dodati na popis pouzdanog, odabirom alternativne metode autorizacije. U isto vrijeme, ako glavni pametni telefon nije spojen na Internet, komunikacijska usluga i dalje će u potpunosti funkcionirati.

Štoviše, tvorci glasnika će objaviti i samostalne verzije softvera za računala i, prvi put u 11 godina od pokretanja usluge - za tablete.

Piše: Sanja Ledinek
25.08.2020. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno