« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
MOGUĆE GUŽVE

Na većini prometnica pojačan promet

Promet je pojačan na većini cesta i autocesta, a posebno na dionici A1 između Zagreba i Bosiljeva, te na graničnim prijelazima

Fotografija vijesti
Više o

promet

,

HAK

,

stanje u prometu HAK

Na naplatnim postajam Lučko na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona je duga oko 2 km, dok je na ulazu promet pojačan no nema dužih čekanja. Na naplati Trakošćan na izlazu sa autoceste A2 Zagreb-Macelj kolona vozila duga je oko pola kilometra. Promet je gust na riječkoj obilaznici, a povremeni zastoji očekuju se od čvora Diračje prema Zagrebu. Zbog gužve u prometu teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj na izlazu prometna policija isključuje ih poslije naplate Trakošćan, na autocesti A2 Zagreb-Macelj.

Tijekom dana zastoji su mogući na prilaznim cestama turističkih središta, te na dionicama gdje traju radovi. Zbog jakog vjetra, dionicom Jadranske magistrale između Bakra i Senja, zabranjen je promet za I.skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Plovanija, Pasjak, Goričan i Metković pojačan je ulaz osobnih vozila, a na Slavonskom Brodu i Staroj Gradišci pojačan je izlaz te se čeka oko sat vremena. Na Kaštelu je pojačan promet u oba smjera.

Izvor: Hina

31.07.2009. 14:21:52
Novi komentar
nužno
nužno