« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
JESENSKA SEZONA

Na reggae party u Masters

Upad na Masters utorkom je besplatan, samo se trebate oboružati dobrom voljom i udobnom obućom

Reggae
Više o

Masters

,

reggae

,

Lar plur lar

Popularan program "Masters utorkom" ugledao je svjetlo dana. Večeri koje jamče izvrsnu zabavu preko tjedna ove jeseni su ponovno na meniju, a za njih su zaslužne četiri grupice zaljubljenika u glazbu, ples i druženje, koje su i do sada sudjelovale u Mastersovim programima.

To su: Jahstice sound, reggae zvuk širokih horizonata, pokretači ovog programa i neko vrijeme njegovi jedini nositelji; Lar PLUR Lar  obitelj s već nekoliko godina iskustva u ozbiljnom radu na sceni; Praise Jah sound, jedan od dosadašnjih stupova programa utorkom u Mastersu, čije ime sve govori; i na kraju, ali i na samom početku svog, nadajmo se, redovitog rada na Mastersu utorkom,  Dyalli - Udruga za kulturnu suradnju i promicanje afričke kulture u RH, čiji su članovi u svoju misiju krenuli i davno prije osnutka udruge. 

Zabava počinje u utorak 21. rujna, 2010. sa PRAISE JAH SOUND-om koji je pripremio strictly jamaican roots, kao što su Burning spear, Culture, Bob Marley, Dennis Brown, Twinkle Brothers...

Upad je besplatan, samo se trebate oboružati dobrom voljom i udobnom obućom!  Idućeg utorka 28. rujna za repretoaru je etno/ world music/ svašta- nešto iz kolekcije DJ Batisa, koji će vas raplesati do mile volje!

21.09.2010. 15:03:00
Novi komentar
nužno
nužno