« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
zagrebačka gradnja

Na glavu joj se srušio strop dok je prala kosu

Zgrada na Trešnjevci stara je tek dvije godine a nema ni uporabnu dozvolu

(Wikipedia)
Više o

Trešnjevka

,

srušio se strop

,

Bamgrad

Za studenticu T.F. obično pranje kose u srijedu navečer zamalo je završilo kobno. Naime, dok je u kupaonici svog stana na Trešnjevci prala kosu na glavu joj se srušio strop!

Još je čudnije što je zgrada u Bobovačkoj ulici, u kojoj studentica živi s majkom, stara tek dvije godine, piše Večernji list.

- Čula sam prasak i našla se u oblaku prašine. Kosa mi je bila puna cementa, a pod i kada bili su potpuno prekriveni hrpom betona koji je otpao sa stropa - šokirano je izjavila studentica.

Saznalo se da zgrada stara dvije godine nema uporabnu dozvolu, a investitor, tvrtka Šimecki d.o.o., kompleks od pet zgrada sa stotinjak stanova prodavala je kao luksuzne.

Izvođač radova je tvrtka Bamgrad čiji je predstavnik svratio jučer u stan studentice i njezine majke te im rekao da će popraviti strop.

- Tko jamči da vam se mercedes od milijun kuna neće pokvariti ako ga kupite - nevjerojatna je izjava predstavnika Bamgrada.

Najnoviji slučaj loše gradnje na Trešnjevci trebalo bi istražiti Ministarstvo graditeljstva. U slučaju srušenog balkona u Miškininoj koji se srušio početkom rujna Ministarstvo još uvijek prikuplja dokaze.

18.09.2009. 10:11:22
Novi komentar
nužno
nužno