« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
VRLO OPUŠTENO

Na bečki Life Ball stigli Bill Clinton, Pamela Anderson i Eva Longoria

Humanitarna manifestacija na kojoj se prikuplja novac za borbu protiv AIDS-a poznata je po vrlo 'opuštenoj' atmosferi.

(Getty Images)
Više o

Pamela Anderson

,

Beč

,

Bill Clinton

,

AIDS

,

Life Ball

,

Eva Longoria Parker

,

Katy Perry

,

gala priredba

,

bal

Zvijezda američke serije "Kućanice" Eva Longoria Parker, mlada pjevačica Katy Perry i bivša zvijezda serije "Baywatch" Pamela Anderson borave u glavnome gradu Austrije gdje će sudjelovati u gala priredbi tijekom koje se tradicionalno prikuplja novac za oboljele od AIDS-a.

Sve su tri medijske zvijezde kazale kako su počašćene i sretne što sudjeluju u tzv. Life Ballu, koji svake godine privuče nekoliko tisuća uzvanika odjevenih u vrlo neobične odore, a neki među njima na sebi imaju samo "kostime od boje".

Na trgu ispred bečke Vijećnice okupit će se više od 40.000 ljudi na otvorenju najveće donatorske manifestacije za borbu protiv AIDS-a.

Organizatori od osnivanja bala 1993. nastoje prikupiti što više novaca za razne projekte u borbi protiv AIDS-a. Poslije otvorenja, na pozornici u obliku velike crvene mašne, simbolu kampanje u suzbijanju AIDS-a, 4.000 gostiju prisustvuje balu u bečkoj Vijećnici koji prenosi preko 500 domaćih i međunarodnih medijskih kuća. Ovogodišnja tema bala je voda, pa će se na trgu ispred Vijećnice postaviti 2.400 četvornih metara velik bazen ispunjen s 2,5 milijuna litara vode.

Uz ozbiljnu kampanju i poruku što je Life Ball šalje u svijet, ova manifestacija je poznata i po iznimnim gostima, dekoraciji, opuštenoj atmosferi i slavljenju života. Dosadašnji gosti su bili Sharon Stone, Catherine Deneuve, Sir Elton John, a ove godine će balu, među ostalima prisustvovati i bivši američki predsjednik Bill Clinton. (hina/metro-portal)

16.05.2009. 21:30:54
Novi komentar
nužno
nužno