« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
IGRICE

Mythic Legends dostupna na AppGallery

Programeri mobilnih igara iz tvrtke Outfit7 najavljuju lansiranje novog strateškog naslova na tržišta diljem svijeta

Mythic Legends
Mythic Legends (Huawei)
Više o

igrice

,

AppGallery

,

Mythic Legends

Mythic Legends, potpuno nova strateška role playing igra studija Outfit7 dostupna je na AppGalleryju i Huawei GameCenteru. Nova igra nudi adrenalinsku multiplayer akciju i upravljanje nevjerojatno moćnim herojima te konstantno napredovanje i nagrade unutar igre. Globalni lider u mobilnim igrama, studio Outfit7 lansirao je ovaj dugoočekivani naslov na tržišta diljem svijeta uključujući i AppGallery. Ovaj potez je samo dodatno potvrdio status AppGalleryja kao jedne od vodećih i brzorastućih trgovina aplikacija na globalnoj razini.

Igra Mythic Legends potiče igrače da izgrade elitnu vojsku ratnika kako bi pobijedili u finalnoj bitci u areni. Svaki igrač mora mudro i strateški birati svoje ratnike, stvoriti borbene formacije i kombinirati magične i borilačke sposobnosti svojih boraca kako bi pobijedili. Sa svakim trijumfom, igrači mogu jurišati kroz lige različitih rangova kako bi porazili nove protivnike i otključali prvake i legende različitog porijekla i klasa.

Kao jedna od najočekivanijih i najuzbudljivijih izdanja godine, igra Mythic Legends razvijana je s fokusom na visoki stupanj kvalitete, razbijajući standarde u industriji i spajajući najbolje elemente RPG-a, strateških igara, mobilnih strategija u stvarnom vremenu i auto-chess igara u potpuno novi, fantastičan gaming proizvod.

Vrijeme pojedinačne igre je kraće i fleksibilnije, uz inovativnu mehaniku borbe koja Huaweijevim korisnicima daje priliku za borbu sa stvarnim protivnicima kad god požele, bez da ih igra vrati na prijašnju razinu. Štoviše, pristupačan i uvjerljiv sustav napredovanja u igri olakšava igračima da istog trena pohvataju sve konce i odmah razviju svoju strategiju.

Mythic Legends nije sličan ničemu što smo ikada stvorili ili bilo čemu drugome u svijetu igrica koje su zaživjele na mobilnim platformama", rekao je Xinyu Qian, izvršni direktor Outfit 7. „Strateške igre ponekad na igrača djeluju obeshrabrujuće, pogotovo ako nisu upoznati sa žanrom. Mythic Legends igrača potiče na učenje, nudeći zabavno iskustvo igranja koje je prepuno nagrada i izazova. Možete imati minutu akcije ili se udobno smjestiti i igrati satima, optimizirajući sinergiju svojih boraca dok napredujete kroz igru".

Ovo je uzbudljiv trenutak za igrače koji su željno iščekivali lansiranje Mythic Legends", rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa u Europi. „Igrači mogu preuzeti igru s AppGalleryja i pokušati stvoriti najmoćniju vojsku te demonstrirati moć gospodara zvijeri, vitezova, čarobnjaka i ostalih likova na svojim protivnicima. Drago nam je što smo uključeni u ovo svjetsko lansiranje".

Tvrtka Huawei neprestano ulaže u razvoj svog ekosustava što je rezultiralo porastom broja aplikacija integriranih s HMS-om za 55,8% na godišnjoj razini pa tako AppGallery trenutno broji preko 187.000 aplikacija. HMS platforma broji više od 5,4 milijuna registriranih programera, dok AppGallery djeluje u 170 zemalja diljem svijeta, s 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Svi korisnici Huawei pametnih telefona na svojim uređajima mogu pronaći predinstaliranu AppGallery trgovinu pa tako i korisnici nedavno predstavljenog pametnog telefona nova 9 SE imaju pristup Mythic Legends igri. Pored nova 9 SE, u prodaji će se uskoro pronaći i novi pametni satovi Watch GT 3 Pro serije.

Mythic Legends možete preuzeti ovdje: https://consumer.huawei.com/hr/mobileservices/appgallery/

28.05.2022. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno