« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
STVARNO?

MUP objavio priopćenje zbog - klaunova?!

Zbog pojačanog interesa javnosti za pojavu klaunova koji na ulicama plaše građane, obavještavamo građane da policijski službenici provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu, kaže MUP

Jezivi klaunovi stigli i u Hrvatsku
Jezivi klaunovi stigli i u Hrvatsku (Arhiva)
Više o

jezivi klaunovi

,

policija

Jezivi klaunovi stigli su i u Hrvatsku, a MUP u svom priopćenju kaže da su izvršenim provjerama utvrdili da su za sada evidentirane dvije takve dojave i to u PU osječko-baranjskoj.

Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici nisu bili u mogućnosti niti potvrditi niti opovrgnuti istinitost takvih dojava. Druge policijske uprave koje se spominju u medijskim natpisima za sada nisu zabilježile takve dojave.

Ukoliko građani raspolažu saznanjima o navedenim događajima ili sami budu u situaciji da ih se na bilo koji način straši, u svakom slučaju mogu i trebaju o tome izvijestiti policiju pozivom na broj 192.

O svakoj takvoj dojavi policija će neodložno postupiti i ovisno o utvrđenom činjeničnom stanju poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Fenomen klaunova koji straše ljude krenuo je iz SAD-a te se potom proširio na Veliku Britaniju i na dio ostalih zemalja u Europi.

Njihova pojava zabilježena je tako i u Švedskoj, ali i Sloveniji, a na društvenim mrežama objavljene su brojne navodne fotografije i svjedočanstva o osobama maskiranima u klaunove koji straše ljude mašući noževima, palicama i drugim hladnim oružjem.

20.10.2016. 15:31:00
Novi komentar
nužno
nužno