« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Mudro uživanje na suncu uz Olivalove preparate

Bez obzira jeste li tamne ili svjetlije puti, vrlo je važno zaštititi se od jakih sunčevih zraka, te nesmetano uživati na suncu i iskoristiti sve njegove dobrobiti.

Olivalova linija proizvoda za sunčanje
Olivalova linija proizvoda za sunčanje (Olival)
Više o

Olival

,

preparati za sunčanje

Olival nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od sunca za djecu i odrasle. Preparati sa ZF 30, 40 i 50, kao i preparati za ubrzano tamnjenje namijenjeni su osobama svjetlije puti, dok će tamniju put prilikom izlaganja suncu odlično zaštititi preparati sa ZF 8,12 i 20.

Svi preparati sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UV A i UV B spektar sunčevih zraka. Obogaćeni su visokim postotkom prirodnog maslinova ulja i kakao maslaca pa istovremeno štite i njeguju kožu, osiguravaju joj dodatnu vlažnost i potiču njezino jednoliko tamnjenje. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa i lako se razmazuju.

Za zaštitu nježne dječje kože - dječja krema i mlijeko za sunčanje ZF 50

Dječja krema za sunčanje sa ZF 50 namijenjena je osjetljivoj dječjoj koži lica i tijela. Mogu ju koristiti i osobe izrazito osjetljive na sunce. Ova blaga emulzija na bazi sezamovog i bademovog ulja je vodootporna, brzo se upija i koži daje vlažnost. Ne sadrži parabene, mirise, mineralna ulja i boje pa je hipoalergena i za najosjetljiviju dječju kožu.

Mlijeko za sunčanje za djecu SPF 50, osim što je bez mirisa, parabena i parafina, intenzivno štiti  osjetljivu dječju kožu lica i tijela od cijelog spektra UV-A i UV-B zraka. Zaštita se temelji na kombinaciji  mineralnih i kemijskih filtera obogaćenih maslinovim uljem, kakao maslacem i aloe verom. Mlijeko se nanosi ravnomjerno na kožu neposredno prije izlaganja suncu i ponavlja svaka 2-3 sata. Namijenjeno je djeci iznad 3 godine starosti, a mlađima od ovog uzrasta ne preporučujemo izravno izlaganje suncu.

Olivalove preparate za sunčanje moguće je kupiti na prodajnim mjestima: dm, Konzum, Plodine, Interspar, Kaufland, Tommy, KTC, Nama, bipa, cosmo

07.07.2015. 17:30:00
Novi komentar
nužno
nužno