« Fun
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
VJEROVALI ILI NE

Mrze me zato što sam lijepa

Kolumna poznate britanske novinarke Samanthe Brick izazvala je nevjerojatnu buru kritika i komentara. Pogledajte njene slike i sami procijenite jesu li opravdani

Skromnost joj nije vrlina ...
Skromnost joj nije vrlina ... (Arhiva)
Više o

ženska ljepota

,

Daily Mail

,

Samantha Brick

,

umišljenost

„Mrze me zato što sam visoka i vitka plavuša", stoji u naslovu kolumne britanske novinarke Daily Maila Samanthe Brick, koja je u Velikoj Britaniji izazvala gotovo nezapamćeni val pogrdnih i zajedljivih komentara, prenosi Hina.

Četrdesetjednogodišnja Brick objavila je kolumnu u Daily Mailu pod naslovom "Negativne strane lijepog izgleda: Zašto me žene mrze zbog ljepote?", u kojoj je opisala da je cijeli život udvarači i muški šefovi obasipaju pažnjom i šampanjcima, ali zato izaziva bijes i ljubomoru svojih ženskih kolega na poslu.

"Nisam možda Elle Macpherson, ali sam visoka, vitka i plava. Često mi govore da sam žena koja dobro izgleda, ali postoje negativne strane moje ljepote, a glavna je da me ostale žene mrze isključivo zbog toga što krasno izgledam", napisala je Brick.

Tekst jedva da je izašao, a Brick se našla u središtu kampanje na Twitteru ismijana i s nizom podrugljivih komentara o njezinoj navodnoj ljepoti.

"Samantha Brick je prva dobila ulogu u filmu Pretty Woman, ali Richard Gere je stavio veto jer nije mogao izdržati kraj tolike ljepote", napisala je na Twitteru Susan Cullen.

"James Blunt mora da je inspiraciju za pjesmu You are Beautiful dobio kada je slučajno u nekoj gužvi ugledao Samanthu", komentirao je Tony Cowards.

"Hej, draga, daj već jednom preboli. Nisi BAŠ TAKO lijepa, samo prosječna. JAKO prosječna", dodaje se u komentaru DM-a koji se pita "ne radi li se, možda o zakašnjelom tekstu povodom 1. travnja".

Posljednji komentar na Twitteru izgledao je ovako: "Disney je upravo svoju omiljenu bajku preimenovao u Samantha Brick i Zvijer".

Pogledajte njene fotografije i procijenite sami tko je ovdje u pravu.

05.04.2012. 17:15:00
Novi komentar
nužno
nužno