« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
MALA ZVIJER

Movens postao zastupnik Toshibinih mobilnih uređaja

Još jedan u nizu kvalitetnih smartphonea na hrvatskom tržištu

Fotografija vijesti
Više o

Toshiba

,

smartphone

,

Movens

,

TG01

Tvrtka Movens d.o.o. svojoj ponudi mobilnih telefona pridodala je atraktivnu akviziciju- distribuciju Toshiba mobilnih uređaja.

 Prvi od Toshibinih mobitela koji će se moći naći u službenoj prodaji u Hrvatskoj je ultratanak TG01, tzv. ˝gigaherzni zmaj˝. Najtanji i najbrži od Windows Mobile uređaja trenutno dostupnih na tržištu, odlikuje se spektakularnim WVGA (800X480) na dodir osjetljivim zaslonom veličine 4.1 inča i ˝lakoćom˝ od samo 129 grama. Pri stvaranju TG01, stručnjaci iz Toshibe integrirali su najbolje od mobilne i LCD tehnologije u atraktivan multimedijski uređaj sa mogućnostima pristupanja Internetu. Slika visoke rezolucije i oštrine, uz izrazito žive boje, pridonosi jedinstvenom doživljaju reprodukcije videa.

˝Movens intenzivno radi na širenju svoje ponude i pažljivo gradi ugled odabirući najatraktivnije iz trenutne ponude mobilne telefonije, kako bi zadovoljili potrebe korisnika raznih profila.˝ naglasio je Branko Belošević, direktor prodaje Movensa; ˝TG01 je jedan od rijetkih mobitela na tržištu sa Qualcommovim Snapdragon 1GHz procesorom, koji jamči brzinu  i lakoću korištenja, a siguran sam da će naši korisnici prepoznati Toshibinu kvalitetu te cijeniti ljepotu i jedinstven, tanak dizajn. ˝

 Visoka razina izvedbe, WiFi, Bluetooth v2.0, ugrađena GPS, A-GPS tehnologija, 3G HSPDA/HSUPA povezivost integrirana u jedan jedini čip, omogućuje Toshibi prednost pred mnogim smartphone uređajima, a trodimenzionalno sučelje pruža korisnicima jednostavnu navigaciju kroz aplikacije. Uređaj možete jednostavno protresti i, primjerice, primiti dolazni poziv, a integrirani tilt senzor omogućuje prolazak kroz otvorene programe naginjući uređaj na lijevu ili desnu stranu.

Elegantna Toshiba TG01 naći će se u maloprodajnoj mreži Movensa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od sljedećeg tjedna po cijeni od 4.200,00.

16.03.2010. 13:08:30
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ivan
    17.03.2010. 14:50
    Jedva cekam. Sigurno kupujem.
Novi komentar
nužno
nužno