« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Mokri kolnici i magla usporavaju promet

Kako Hrvatsku ipak očekuje relativno lijep dan, vozači ne bi trebali imati većih problema

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Dalmaciji, središnjoj Hrvatskoj i Gorskom kotaru, posebice na dionicama autocesta: A 1 između čvorova Skradin i Prgomet, A 2 Zagreb-Macelj između Zagreba i Krapine, A 3 Bregana-Lipovac između Bregane i Zagreba, duž cijele A 4 Zagreb-Goričan, te na A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Vrata i Vrbovsko.

Duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale, na cestama u gorju, te na širem području Gračaca mogući su odroni zemlje i kamenja.

Na autocesti A 1, od 8 do 18 sati, kroz tunel Sveti Rok vozit će se dvosmjerno desnom tunelskom cijevi u smjeru Splita, zbog radova.

Danas do 16 sati, zbog radova, kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš na autocesti A 6 Rijeka- Zagreb u smjeru Rijeke prometuje se jednim trakom, a od 7 do 14 sati kroz tunel Sleme u smjeru Zagreba vozit će se također jednim trakom.

Od 8 do 15 sati, zbog sječe stabala na dionici Podravske magistrale (D 2) Feričanci-Donja Motičina, cesta se svakog punog sata zatvara za promet na 20 minuta, a slijedećih 40 minuta je otvorena za sav promet.

Od 13 do 13,30 sati, za sav promet bit će zatvorena "Brza cesta Solin-Klis". Obilazak je "starom Kliškom cestom".

Od 7 do 17 sati bit će zatvorena dionica županijske ceste ŽC 4030 Orahovica-Kutjevo, zbog sanacije vodovodne cijevi.

Na graničnim prijelazima promet je rijedak.

Trajekti i katamarani plove redovito.

24.03.2010. 08:39:39
Novi komentar
nužno
nužno