« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
stanje na cestama

Mokre ceste donijele sudare

Kiša koja je noćas dobro oprala Hrvatsku ostavila posljedice u prometu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

stanje na cestama HAK

Na dionici autoceste A 1 između čvorova Karlovac i Jastrebarsko, vozi se otežano kod odmorišta Draganić (31.-32. km) u smjeru Zagreba, zbog prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji te središnjoj Hrvatskoj, dok su u sjevero-zapadnom dijelu uglavnom samo vlažni. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog blagdana Velike Gospe, za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t bit će zabranjen promet danas (uoči blagdana) od 15 do 23 sata, u subotu (na sam blagdan) od 14 do 23 sata i u nedjelju od 12 do 23 sata. Zabranjen je promet na glavnim cestama u Istri i duž jadranske obale (D 8). Zabrane nema na Ličkoj magistrali (D 1), kao i na autocestama.

Do 7. rujna u Zagrebu, za sav promet zatvoren je Podsusedski most. Obilazak je Jankomirskim mostom. Smjer istok-zapad: Samoborska cesta-Priobalna-Jankomirski most-Autocesta A3-Zagrebačka-Rakitska-Zagrebačka. Smjer zapad-istok: Zagrebačka-Rakitska-Autocesta A3-Jankomirski most-V. Škorpika-Samoborska cesta.

Vozače podsjećamo da na naplatnoj postaji Demerje (4 km prije Zagreba) cestarinu mogu platiti kreditnim i debitnim karticama ili ENC uređajem (kako bi se izbjegla duža čekanja u vrijeme pojačanog prometa), a na naplati Lučko gotovinom.

14. kolovoza od 16 do 2 sata ujutro, te 15. i 16. kolovoza od 14 do 4 sata ujutro za sav promet bit će zatvoreno središte Virovitice, zbog obilježavanja Dana grada Virovitice.

14.08.2009. 09:42:12
Novi komentar
nužno
nužno