« Zagreb
objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana
SAVJETI

Moderni fulfillment centar

Nova era logistike i e-commercea: otvorenje fulfillment skladišnog centra Warehouse 3PL.hr HUB

Mikrologistika
Mikrologistika (Arhiva)
Više o

mikrologistika

,

fulfillment centar

U svjetlu kontinuiranog širenja i inovacija, Fontana d.o.o., vodeća mlada inovativna hrvatska tvrtka upodručju logistike i e-commercea, s ponosom najavljuje otvorenje novog, vrhunski opremljenog skladišnog centra u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB. Ovaj fulfillment centar namijenjen za skladištenje, sortiranje, pakiranje te cjelokupnu mikrologistiku, predstavlja ključni korak u realizaciji ambicioznih planova zapružanje modernih logističkih usluga i potporu e-commerce sektoru.

Digitalizacijom do modernih skladišnih rješenja

Otvorenje novog centra simbolizira značajan napredak u poslovanju Warehouse 3PL.hr HUB-a, a planiranoje i daljnje širenje kapaciteta montažnim objektima. U sklopu širenja, Warehouse 3PL.hr HUB značajno će povećati svoj tim, što odražava predanost stvaranju novih radnih mjesta i poticanju lokalnog gospodarstva.Suradnja sa softwareskom tvrtkom Combis na projektima digitalizacije poslovanja dodatno naglašava posvećenost inovacijama i optimizaciji procesa, a veliki dio investicije trebao bi biti pokriven iz fondova EU.

Uštede do 70 %

Novi skladišni centar ne predstavlja samo prostor za pohranu. Riječ je o centru za mikrologistiku kojiklijentima omogućava značajne uštede, do čak 70 %, i pojednostavnjenje poslovnih procesa. Bez obzira naveličinu tvrtke ili potrebu za skladištenjem, Warehouse 3PL.hr HUB nudi fleksibilne usluge po mjeri klijenta,omogućujući uštede u usporedbi s troškovima vlastitog skladišta i logistike. Osim toga, klijenti se moguosloboditi brige o administrativnim obavezama i fokusirati na rast u čemu uvelike može pomoći i sestrinskatvrtka Virtual Office Croatia, lider u Hrvatskoj za usluge virtualnih ureda i razvoja poslovanja.

Mikrologistika u Zagrebu i ZaprešićuUz novootvoreno skladište u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB zadržat će i svoje manje skladište u centruZagreba, naglašavajući predanost pružanju neprekidnih i prilagođenih logističkih rješenja. Ova lokacija sepokazala iznimno korisnom za klijente iz e-commerce sektora, posebno za one koji koriste usluge same daydelivery u suradnji s Woltom i Glovom.

Otvorenje novog skladišnog centra u Zaprešiću predstavlja značajan korak naprijed za Warehouse 3PL.hrHUB i klijente. Uz napredne tehnologije, fleksibilne usluge i inovativni pristup, postavljaju nove standardeu logistici i e-commerceu, istovremeno potičući gospodarski razvoj i otvarajući nova radna mjesta u regiji. 

07.02.2024. 11:28:00
Novi komentar
nužno
nužno