« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
SURADNJE

MMD najavljuje sponzorstvo G2 esports tima u 2020.

Ponosni smo što udružujemo snage s G2 timom kako bismo igranje konzola učinili uzbudljivijim nego ikad i kako bismo pružili podršku esport zajednici

MMD i dalje sponzor
MMD i dalje sponzor (Arhiva)
Više o

MMD

,

G2 Esports

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, najavljuje sponzorstvo G2 Esports tima, trenutno jedne od najpoznatijih i najuspješnijih esport organizacija.

G2 Esports osnovao je Carlos 'ocelote' Rodríguez 2013. godine i od tada su se etablirali kao vodeći svjetski tim s više od 94 nagrade u različitim naslovima igara.

MMD ekskluzivno stavlja na tržište i prodaje Philips monitore širom svijeta, uključujući Philips Momentum monitore koji su optimizirani za konzole. Kako bi započeli novo desetljeće, Phillips Monitori i G2 Esports tim udružili su snage u osvajanju tržišta konzolnih igara. Sponzorski ugovor, koji će započeti u siječnju 2020., bit će fokusiran na Racing i Rocket League timove.

Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u MMD-u, poručio je: „Ponosni smo što udružujemo snage s G2 timom kako bismo igranje konzola učinili uzbudljivijim nego ikad i kako bismo pružili podršku esport zajednici. Osobito, G2 Rocket League tim je naporno radio kako bi dospio tamo gdje je sada, a mi smo uzbuđeni da vidimo koliki će im napredak omogućiti i naša podrška u 2020. godini. Opremanjem objekata za obuku G2 timova s optimiziranim monitorima za konzole znači da zaista možemo poboljšati njihov trening, posebno Rocket League ekipe. To nam također daje priliku da saznamo što profesionalni igrači očekuju od monitora i uključimo ta učenja u razvoj budućih proizvoda za igranje na konzoli ".

Kroz 2019. godine ekipa G2 Rocket League probila se do finala na turniru DreamHack Montreal, a isto tako i na Rocket League svjetskom prvenstvu (RLCS sezona 7). To pokazuje snagu G2 Esports ekipe, ne samo u žanrovima FPS i MOBA, već i u sportskim igrama.

"Bilo da se natječemo na internetu ili igramo singl player naslove, želimo ugodno, izvanredno iskustvo", komentirao je Carlos "ocelote" Rodriguez, izvršni direktor G2 Esports tima. „Ne dajte se zavarati, profesionalni igrači ne samo da žele da njihove igre protječu bez smetnji, već i da prelijepo izgledaju. Philips monitori inovatori su na tržištu, kao što smo to i mi. Zato im želimo veliku dobrodošlicu u naš tim".

Više informacija o Phillips monitorima: https://www.philips.hr/c-m-so/monitori

02.02.2020. 15:46:00
Novi komentar
nužno
nužno