« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina
FORTO ITALICO

Mladostaši osvojili treće mjesto u vaterpolskoj Euroligi

Vaterpolisti Mladosti osvojili su treće mjesto u Europi što nije nevažan uspjeh s obzirom na financijsku situaciju u zagrebačkom klubu

Vaterpolisti Mladosti osvojili su treće mjesto u Europi
Vaterpolisti Mladosti osvojili su treće mjesto u Europi (Damir Krajač/CROPIX)
Više o

Euroliga

,

vaterpolo

,

Mladost

U utakmici za treće mjesto na ovogodišnjem Final Fouru Eurolige vaterpolisti zagrebačke Mladosti pobijedili su Budvu sa 14-12 (2-1, 1-4, 1-2, 4-1; 2-2; 4-2) nakon boljeg izvođenja peteraca, javlja Hina. Susret je odigran na plivalištu Forto Italico, a sudili su pred 4.000 gledatelja Stratopoulos iz Grčke i Stavrescu iz Rumunjske,

Vaterpolisti Mladosti osvojili su treće mjesto u Europi što nije nevažan uspjeh s obzirom na financijsku situaciju u zagrebačkom klubu. Mladostaši su propustili prigodu da već nakon regularnog dijela ostvare pobjedu, a to im nije uspjelo niti u produžetku iako su 15 sekundi prije kraja imali dva igrača više. No, niti u toj situaciji nisu uspjeli postići pogodak.

Pobjednika je odlučilo izvođenje peteraca, odnosno izvrsni vratar Pavić koji je obranio udarac Daniloviću, dok je Amerikanac Boy promašio. Karač, Muslim, Udovičić i Petković redom su bili uspješni za Mladost.

MLADOST: Pavić, Vukičević, Perić, Letica, Petković 1, Pavičić, Udovičić 5 (1), Brlečić 1, Karač 5 (1), Muslim 1 (1), Hinić, Buljubašić, Lončar 1.

BUDVA: Šefik, Petković 2 (1), Bašić, Danilović 1, Ljubanović, Tičić, Pejaković, Pasković 5 (1), Vukčević 2, Žanetić, Trbojević, Jokić, Boyd 2.

PETERCI: Mladost 4 (4), Budva 4 (2).

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost 12 (4), Budva 10 (6).

04.06.2011. 22:26:00
Novi komentar
nužno
nužno