« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
USKOCI NA DJELU

General Mladen Kruljac uhićen jutros u Zagrebu

Zapovjednik kopnene vojske najviši je djelatni časnik HV-a koji je ikada uhićen - uhićen je i Ivan Rimac, najveći pojedinačni kupac Hajdukovih dionica.

Fotografija vijesti
Više o

Mladen Kruljac

,

uhićen general kruljac

Zapovjednik Kopnene vojske HV-a general Mladen Kruljac uhićen je po nalogu USKOKA, doznaje se jutros u Ministarstvu unutarnjih poslova RH.

"Možemo potvrditi da je general Mladen Kruljac uhićen te da je u tijeku kriminalistička obrada", kratko je za Hinu izjavila Aleksandra Ljuba iz MUP-ovog Odjela za odnose s janošću.

Nije željela otkriti više pojedinost, istaknuvši kako je riječ o predmetu u nadležnosti USKOKA, u kojemu se za sada također nisu mogle dobiti nikakve pojedinosti o uhićenju

Za sada nije službeno potvrđeno za što se general Kruljac sumnjiči.

Prema prvim informacijama novinskih portala, general Kruljac uhićen je u Osijeku te se navodno sumnji za malverzacije s građevinskim zemljištem. 

Kruljca se inače smatra kadrom predsjednika Mesića, a povezuje ga se s kontroverznim slavonskobrodskim poduzenticima. Ante Prkačin nazvao ga je čak i glavim "šefom" najmoćnijeg klana u Slavonskom Brodu. Posljednjih je godina napredovao u službi te je više puta odlikovan i nagrađen. 

Kako Hina doznaje, predmet je u nadležnosti osječkog USKOK-a.

08.07.2011. 10:57:11
Novi komentar
nužno
nužno