« Horoskop
objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana
GLAVU GORE!

Mjesečni horoskop za svibanj 2020.

Sunce će u posljednjoj trećini mjeseca prijeći u znak Blizanaca i započeti novi godišnji ciklus ovome znaku. Pogledajte što planeti donose vašem znaku u petom mjesecu u godini:

Fotografija vijesti

Mjesečni horoskop za svibanj nakon skoro dvomjesečne izolacije ne pokazuje veću aktivnost i buđenje karakteristično za ovo doba godine. Zbog Marsa u miroljubivim Ribama, vjerojatnije je da će nastupiti određena doza rezignacije i mirenja s izvanrednom situacijom no to ne znači da treba odustati od planova i prepustiti se. Okrenite se sebi, budite kreativni i glavu gore! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunce će u posljednjoj trećini mjeseca prijeći u znak Blizanaca i započeti novi godišnji ciklus ovome znaku. Pogledajte što planeti donose vašem znaku u petom mjesecu u godini:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža: Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte i:

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020. i

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

Mjesečeve mijene u 2020. godini 

01.05.2020. 02:14:00
Novi komentar
nužno
nužno