« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
TRAVEL

Mjesec tajni i misterija na Travel Channelu!

U mjesecu tajni i misterija gledajte Tajnovite spomenike Dona Wildmana, zanimljive Tajne i legende hotela te istražite čudnovatu stranu engleskog glavnog grada

Tajnoviti spomenici na Travel Channelu
Tajnoviti spomenici na Travel Channelu (Travel Channel)
Više o

Travel Channel

,

Tajnoviti spomenici

,

Tajne i legende hotela

,

Tajne i misteriji - London

Ovog listopada Travel Channel otkriva tajne koje skrivaju neki od najvećih
svjetskih  gradova: London, San Francisco, New York i Los Angeles.

U mjesecu tajni i misterija gledajte Tajnovite spomenike Dona Wildmana, zanimljive Tajne i legende hotela te istražite čudnovatu stranu engleskog glavnog grada u seriji Tajne i misteriji - London.

Tajne i misteriji: London (premijera u subotu, 4. listopada u 18.00)

Rob Bell otkriva tajne i misterije londonskih ulica, od skrivenih ratnih bunkera do jezovitih katakombi i mračnih viktorijanskih obreda smrti.

Tajne i legende hotela (nedjeljom od 5. listopada u 20.00)

Istražite neke od najzanimljivijih i najčudnovatijih događaja iz američke  povijesti
koji  su  se  odvijali  u  hotelima.  Serija gledateljima nudi priče od bostonskog hotela u kojem je John Wilkes Booth istančao svoj plan atentata na Abrahama Lincolna do hotela Edgewater u Seattleu kojeg je poharala Beatlemanija te jedin­stveni pogled na živu povijest koju mogu dodirnuti, osjetiti, čak i u njoj prenoćiti.

Tajnoviti spomenici (nedjeljom od 5. listopada u 21.00)

Don Wildman po cijelom SAD-u traži najzanimljivije spomenike i fascinantne pri­če koje kriju. Jeste li znali da je zgrada američkog Kongresa u Washingtonu jed­nom bila cilj zlokobnog plana za rušenje američke demokracije? Saznat ćete i zašto je riba izrezbarena u drvetu, koja se nalazi u upravnoj zgradi države Mas­sachusetts, bila u središtu misteriozne otmice.

01.10.2014. 12:02:00
Novi komentar
nužno
nužno