« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MYTHBUSTERS

Mitovi o znakovima horoskopa

O svakom znaku horoskopa šire se različiti mitovi, pa evo što o tome stvarno kaže astrologija, čisto da ih možete pobiti kad ih čujete

Prava istina o znakovima horoskopa
Prava istina o znakovima horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

mitovi

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - o Ovnovima se misli da su tvrdoglavi, svadljivi i glasni sebični ljudi koji samo žele dominirati, a ustvari imaju samo problema s konstruktivnim usmjeravanjem goleme količine energije koju imaju.

Bik - prati ih glas da su najveći hedonisti od svih znakova horoskopa, pa se često njihovo uživanje u hrani i piću pogrešno tumači kao lijenost, što ne može biti dalje od istine: ovaj znak vrlo, vrlo teško radi za sve što ima.

Blizanci - površnost i nepouzdanost su mitovi koji prate ovaj znak, no radi se samo o tome da njihov um ima toliko ideja da ih je ponekad teško sve pratiti i provesti.

Rak - emotivnost ovoga znaka tumači se kao slabost, a zapravo se radi o borcima koji će za voljene osobe podnijeti sve moguće žrtve, bez obzira na cijenu koju će platiti.

Lav - njihova želja da budu najbolji u svemu što rade gleda se kao umišljenost i taština, a i opet se radi o znaku koji teško radi da bi stekao ono što želi imati. Često se zaboravlja njihova izražena velikodušnost.

Djevica - sramežljivost i kritičnost dvije su stvari koje se Djevicama obično stavljaju na dušu, ali kako se radi o rođenim perfekcionistima koji ponekad jednostavno moraju prigovoriti na nešto što nije u redu. 

Vaga - dvoličnost i licemjerje stvari su za koje ih se optužuje, no zapravo su to dobronamjerne i miroljubive osobe koje samo žele analizirati svaki aspekt nekog događanja i to zna potrajati.

Škorpion - usamljenici i mizantropi, mračni, pesimistični ... možda i najviše opterećeni bremenom predrasuda drugih ljudi, Škorpioni samo ne vole dijeliti osjećaje i misli s drugima.

Strijelac - smatra se da su neozbiljni i bezbrižni bez razloga, a upravo su vedrina i optimizam njihov obrambeni mehanizam od svih zala ovoga svijeta. Sve oni razumiju i nisu naivni, no činjenica da nikad ne paničare smeta drugim ljudima.

Jarac - opsjednutost novcem i poslom uz škrtost najčešći su mitovi koji se vežu uz ovaj vrijedan znak koji se ubija na poslu kako bi došao do sigurnosti za sebe i obitelj, a kako znaju koliko su se trudili za svaku kunu, nije ni čudo da ih pažljivo troše.

Vodenjak - o njima se govori da se trude biti drugačiji i posebni, ali to nije njihova odluka, već priroda ovoga znaka koji sve radi na svoj, jedinstven način jer drugačije ne može i - ne želi. Snažne individualce nikad se ne gleda blagonaklono, no uzmite slobodno neku njihovu ideju, još će vam i pomoći da je ostvarite.

Ribe - najviše im se prigovara da su slabići skloni porocima, povodljivi i slabog karaktera, no one svijet stvarno doživljavaju izuzetno emotivno i ne radi se o glumi ili nemogućnosti otpora izazovima, već o tuzi cijelog svijeta koja im je pala na leđa.

03.12.2016. 15:44:00
Novi komentar
nužno
nužno