« Iza ogledala
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
WOW!!

Misteriozni NLO na snimkama misije Apollo 11

Pogledajte samo smartphone koji imate u džepu - moćniji je nebrojeno puta od svega što je odvelo ljude do Mjeseca, pa se opravdano sumnja da tu ima nečega što šira publika ne smije znati

Što je to snimila posada misije Apollo 11
Što je to snimila posada misije Apollo 11 (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

teorije zavjere

,

Apollo 11

,

baltička anomalija

Apollo 11 spustio je prve ljude na Mjesec, a Neil Armstrong i Buzz Aldrin tog su 21. srpnja 1969. godine ušli u povijest svojim hodom po površini našeg satelita. No, samo par godina kasnije misije na Mjesec su završile ... zauvijek.

Zašto? To pitanje progoni ljude od zadnjeg spuštanja ljudske posade na Mjesec, jer smo u međuvremenu razvili tehnologije koje bi trebale moći put na Mjesec učiniti turističkim izletom, barem nam tako izgleda.

Pogledajte samo smartphone koji imate u džepu - moćniji je nebrojeno puta od svega što je odvelo ljude do Mjeseca, pa se opravdano sumnja da tu ima nečega što šira publika ne smije znati. Naravno, kroz godine su se razvile mnoge teorije zavjere, od onih da do spuštanja nije niti došlo već ga je režirao Stanley Kubrick do bitno sofisticiranijih.

Ipak, čini se da je rješenje ponudila sama NASA objavom gomile fotografija misija Apollo na svojim stranicama. Visokokvalitetne fotografije omogućuju detaljno pregledavanje, a ova na sebi ima - Millenium Falcon?!

Šala, naravno, no objekt iznad Mjeseca koji je nedvojbeno snimila kamera s Apolla 11 neodoljivo podsjeća na kultni svemirski brod iz Star Warsa, ali i na Baltičku anomaliju o kojoj smo već pisali, a o kojoj su vijesti nakon otkrića i prvih snimki - jednostavno nestale iz medija. 

Bilo kako bilo, originalnu fotografiju pogledajte na NASA-inim stranicama OVDJE, a donji video daje analizu ... pa vi razmislite sami.

26.05.2016. 13:20:00
Novi komentar
nužno
nužno