« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
trump joj oprostio

Miss Kalifornije zbog golišavih fotografija u središtu skandala

Carrie Prejean već je bila u središtu skandala zbog izjava protiv homoseksualnih brakova

Više o

gole slike

,

Miss Kalifornije

,

Carrie Prejean

,

golišave fotografije

Miss Kalifornija, koja je izazvala kontroverzu zbog izjava uperenih protiv homoseksualnih brakova, ponovo se našla u središtu pozornosti, ali ovaj put zbog svojih polugolih fotografija, javljaju u srijedu agencije, ističući da je to ipak neće koštati "krune".

Carrie Prejean, (21), "ostat će Miss Kalifornije", izjavio je na konferenciji za novinare Donald Trump, vlasnik licence za Miss Universe, objasnivši da sporne fotografije ne predstavljaju povredu ugovora.

"Utvrdili smo da su fotografije u redu. Neke su jako lijepe, druge su možda malo smjele, ali mi smo ipak u 21. stoljeću", kazao je Trump.

On je okrunjenu misicu branio i nakon što je postala metom kritika zbog protivljenja homoseksualnim brakovima. Na svečanosti proglašenja nove misice Kalifornije 19. travnja, na pitanje što misli o instituciji braka mlada Carrie je kazala da "smatra da se brak odnosi na zajednicu muškarca i žene".

"Takav bi isti odgovor dao i predsjednik SAD-a", ustvrdio je Trump.

Prejean je izrazila nevjericu što je "tog 19. travnja na pozornici iskoristila svoje pravo slobode govora i bila kažnjena". Od tada je, tvrdi, na meti govora mržnje i svakojakih napada, lažnih optužbi i tračeva. "To se ne bi smjelo događati u SAD-u", zaključila je. (hina/metro-portal)

13.05.2009. 11:20:24
Novi komentar
nužno
nužno