« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
BRAVO

Mirela Holy u borbi za konoplju

Mirela Holy podršku je dala industrijskoj konoplji koja je udarni dio njihovog gospodarskog programa, no i onoj ... je'l ... zabavnoj :)

Industrijska konoplja je žrtva glupih zakona
Industrijska konoplja je žrtva glupih zakona (Arhiva)
Više o

Mirela Holy

,

konoplja

,

industrijska konoplja

,

indijska konoplja

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy u utorak je na stranačkoj tribini 'Potencijali konoplje' istaknula kako se radi o izuzetno korisnoj biljci s ogromnim gospodarskim potencijalom, te izrazila nada da će Vlada pokrenuti liberalizaciju i legalizaciju konoplje, i to ne samo industrijske, nego i indijske.

'O konoplji ima jako puno predrasuda u hrvatskom društvu, vlada uvjerenje da se radi o jako opasnoj kulturi koja izaziva smrt i ovisnost, a situacija je prilično drugačija - radi se o izuzetno korisnoj biljci koja ima ogroman gospodarski potencijal i od koje se, procjene govore, može proizvesti između 25.000 i 50.000 različitih proizvoda', poručila je Holy. Naglasila je kako je konoplja izuzetno održiva biljka, istač tla, koju je moguće iskoristiti i u sanaciji terena nakon poplave.

Istaknula je kako se u ORaH-u doista nadaju da će hrvatska Vlada ići u pravcu liberalizacije i legalizacije konoplje, ne samo one industrijske, već i indijske konoplje koja se smatra opojnom drogom.

11.06.2014. 09:55:26
Novi komentar
nužno
nužno