« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
MORH

Ministar Kotromanović raspalio po VIPnetu i HT-u

Ministar s besprijekornim ratnim putem ustanovio da mobilni operateri besplatno koriste resurse MORH-a za svoje ekstraprofite

Besplatnim korištenjem releja MORH-a do ekstraprofita
Besplatnim korištenjem releja MORH-a do ekstraprofita (Shutterstock)
Više o

MORH

,

Vipnet

,

T-Com

,

Ante Kotromanović

,

releji

Ministar Ante Kotromanović gostovao je na Soundsetu i iskoristio priliku javno progovoriti o sramotnom aranžmanu MORH-a i dva vodeća mobilna operatera. T-Com i VIPnet, operateri u vlasništvu stranih kompanija već 15 godina koriste releje MORH-a bez ikakve naknade!

Kotromanović se obrušio na operatere, potvrđujući voditelju da će nastupiti vojnički i utjerati dugove i postaviti nove okvire poslovanja, pritom spominjući i nevjerojatno visoke troškove fiksne telefonije koje plaćaju, naravno, T-Comu.

Operateri se pokušavaju oprati nemuštim priopćenjima, no jasno je da je netko, a iskreno se nadamo da ćemo i to čuti iz usta ministra Kotromanovića, omogućio besplatno korištenje resursa MORH-a operaterima koji su na taj način ostvarivali svoje nevjerojatne profite.

10.03.2012. 11:37:38
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    zeljkovz1
    10.03.2012. 12:10
    I još se jako,jako bune kada im je Linić stavio 6%!!!! Gadovi,gulikože!!A Tuđmanov inovator se busa u prsa kao najveća hrvatina!!Prodao dušu svojim gazdama!!Sve za Hrvatsku,Hrvatsku za šaku kuna!!!!To je njihov moto
Novi komentar
nužno
nužno