« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
JOIN!

Mindbanking - platforma za globalno poslovno umrežavanje

Cilj je stvoriti banku mozgova, odnosno snažnu globalnu zajednicu koja će svojim utjecajem skrenuti tok kapitala prema mozgovima, idejama, inovatorima, projektima

Innovate, collaborate, monetize
Innovate, collaborate, monetize (Mindbanking.co)
Više o

Mindbanking

,

banka mozgova

,

umrežavanje

Projekt MindBanking.co lansiran je početkom veljače ove godine nakon 4 godine borbe s vjetrenjačama. Mindbanking je platforma za globalno poslovno umrežavanje, koja omogućuje korisnicima da u potpunosti razvijaju i upravljaju vlastitim projektima; one-stop-shop koji ima potencijal da postane potpuno opremljen globalni ured, odnosno da postane konzola za razvoj biznisa.

Cilj je prvenstveno stvoriti banku mozgova, odnosno snažnu globalnu zajednicu koja će svojim utjecajem skrenuti tok kapitala prema mozgovima, idejama, inovatorima, projektima (u bilo kojoj fazi), te koja će biti u mogućnosti stvoriti nove vrijednosti i novu biznis scenu prema svojim uvjetima. Također je cilj omogućiti korisnicima da nađu suradnike koji će zajedno s njima raditi na projektima, kako bi realizirali barem prvu fazu projekta kroz ulaganje vlastitog rada.

To je jednako tako mjesto za poduzetnike, kao i inovatore, znanstvenike, mozgove, poslovne ljude, odnosno svakoga tko želi realizirati vlastiti projekt ili biznis. Jednako tako je to inkubator ideja, platforma za razvoj biznisa, kao i konzola koja može omogućiti nove poslovne prilike koje će dovesti do inovacija, novih poduzeća, proizvoda i usluga.

Za sada su funkcionalnosti, umrežavanje među korisnicima preko friend requesta, te komunikacija preko foruma, status postova,  messaginga, „mention user" itd. No najvažniji su dio platforme projekt menadžment alati: kreiranje projekata, stvaranje task liste, zadavanje taskova/zadataka, zadavanje rokova i uloga, kreiranje i vođenje projektne dokumentacije, kreiranje i najava evenata itd.

Centralni su dio portala grope (Groups), odnosno tri osnovne grupe: Innovators, Collaborators i Investors, unutar kojih korisnici mogu stvarati neograničen broj podgrupa. Unutar grupa se kreiraju i vode projekti, zadaci i dokumentacija.

Dakako, u planu je proširenje funkcionalnosti, prvenstveno alatom za kreiranje jednostavnih poslovnih i financijskih planova (što je vrlo česta bolna točka inovatora, a i poduzetnika), te funkcionalnosti koje bi omogućile konkretnu suradnju između inovatora i potencijalnih investitora.

Mindbanking.co je proizvod tvrtke Jedna od tri d.o.o., a infrastrukturu je postavio WordPress Hrvatska tim

15.03.2012. 16:50:12
Novi komentar
nužno
nužno