« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
EUROSPORT

Milijunska gledanost serije Chasing History s Lindsey Vonn

Treća epizoda serije Chasing History (U lovu na povijest) prikazuje se u nedjelju 19. veljače od 18:45 na Eurosportu 1

Lindsey Vonn ruši rekorde gledanosti
Lindsey Vonn ruši rekorde gledanosti (Getty Images)
Više o

Lindsey Vonn

,

Eurosport 1

,

Chasing history

Chasing History (U lovu na povijest), sveobuhvatnu dokumentarnu seriju o slavnoj američkoj skijašici Lindsey Vonn, u prvom je tjednu prikazivanja pogledalo gotovo 3 milijuna ljudi diljem Europe.

Prve dvije epizode premijerno su prikazane u nedjelju 5. veljače na Eurosportu 1. Gledatelji su mogli pogledati kako je Lindsey proživljavala teške trenutke nakon ozljede, njezin nevjerojatnoi oporavak, ali i kako se njezin san o 86 pobjeda u Svjetskom kupu pretvorio u moru.

Serija je izazvala i brojne reakcije na društvenim mrežama. Gledatelji su se divili mentalnoj snazi koju je Lindsey pokazala tijekom rehabilitacije, a onda i slavlju koje je uslijedilo nakon njezine 77. pobjede u Svjetskom kupu prošlog mjeseca u Garmischu.

Lindsey je fanovima odgovorila: „Oduševile su me pozitivne reakcije na prve dvije epizode #ChasingHistory na Eurosportu - hvala vam na podršci!"
 
Lindesey je u svoju zbirku medalja dodala i broncu iz spusta na FIS Svjetskom prvenstvu u St. Moritzu.

Treća epizoda serije Chasing History prati Lindsey nakon pobjede u Svjetskom kupu, njene pripreme za Svjetsko prvenstvo u St. Moritzu i probleme izazvane padom prije samog prvenstva, a na programu je ove nedjelje, 19. veljače u 18:45 na Eurosportu 1 i Eurosport Playeru.

Propuštene epizode dostupne su na http://chasinghistory.eurosport.com/

16.02.2017. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno