« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Microsoft najavio izdavanje Office 2019 za jesen iduće godine

Imajte na umu da, ako koristite Office 365, ne biste trebali previše biti uzbuđeni zbog Officea 2019, jer već imate - i najprije ćete dobiti najnovije značajke sustava

Čeka se novi Office
Čeka se novi Office (Microsoft)
Više o

Microsoft

,

Office 2019

,

Office 365

Microsoft je potvrdio da će Office 2019 biti dostupan u jesen iduće godine. Od proljeća 2018. godine (vjerojatno u svibnju) kreću prva testiranja u sklopu insider programa.

Iako mnogi već koriste Office 365, dobra je vijest da ipak Microsoft i dalje ima jedan uredski paket s trajnom licencom. Eto, izgleda da unatoč Microsoftovoj ljubavi za oblak, tvrtka prepoznaje da nisu svi korisnici sasvim spremni za njega.

Kao što smo već navikli, Office 2019 uključuje uobičajene klijentske aplikacije programe: Word, Excel, PowerPoint, Outlook i serverske proizvode poput Exchange, SharePoint i Skype for Business.  

U ovoj fazi, Microsoft nema puno toga za otkrivanjepa je teško reći koje će nove značajke upotrebljavati. Za sada su objavili Microsoft Office 2019, donosi nove formule i grafikone koji će učiniti Excelovu analizu podataka snažnijom, PowerPoint dobiva vizualne animacije poput Morph i Zoom ("Transformacija" i "Zumiranje"), a koje su sada dostupne korisnicima Officea 365. Poboljšanja u serverskom dijelu uključuju ažuriranja za upravljanje informacijama, upotrebljivost, glas i sigurnost.

Posljednje veliko ažuriranje paketa je Microsoft Office 2016, koji je izašao 2015. godine. Imajte na umu da, ako koristite Office 365, ne biste trebali previše biti uzbuđeni zbog Officea 2019, jer već imate - i najprije ćete dobiti najnovije značajke sustava.   

 

29.09.2017. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno