« Spektakli
objavljeno prije 16 godina

Michelle Williams u novoj ljubavnoj vezi

Bivša djevojka pokojnog Heatha Ledgera u vezi je sa Spikeom Jonzeom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Glumica Michelle Williams, bivša djevojka ljubav tragično preminuloga Heatha Ledgera, navodno je sreću pronašla u zagrljaju filmaša Spikea Jonzea, bivšeg supruga Sofije Coppole. Prema hollywoodskim kuloarima, zvijezda ‘Dawson’s Creeka’ u zadnje vrijeme se ne odvaja od Spikea Jonzea s kojim se pojavljuje na raznim društvenim događanjima, a viđeni su i u blizini njegovog stana.

Michelle i 38-godišnji Jonze upoznali su se prije dvije godine kada je glumica došla na audiciju za film ‘Where The Wild Things Are’. No iako je plavokosa ljepotica tada dobila ulogu, kasnije se povukla iz projekta. No priliku za zajedničku suradnju dobili su u filmu ‘Synedoche, New York’ u kojem je Michelle odradila glumački, a Spike producentski dio posla.

Hollywoodske ljubaviMichelle, koja iz veze s Ledgerom ima dvogodišnju kćerkicu, u ljubavnom je odnosu s bivšim suprugom Sofije Coppole Spikeom Jonzeom. Michelle i Spike upoznali su se prije nekoliko godina na jednoj audiciji, no prvi su put zajedno surađivali na filmu ‘Synedoche, New York’ koji je producirao Spike Jonze. 

Michelle ima dvogodišnju kćerku s Ledgerom, a o ljubavi s pokojnim glumcem progovorila je u rijetkim intervjuima.

- Toliko se toga promijenilo u mom životu posljednjih nekoliko mjeseci i stvarno nemam ideju o tome što će biti s mojim životom. Više ništa ne očekujem. Ne mogu se više kladiti na svoju budućnost, rekla je Michelle. (METRO)

25.07.2008. 02:19:44
Novi komentar
nužno
nužno