« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
KRVAVI KAMENČIĆI

Mia Farrow: Naomi je od Taylora dobila golemi dijamant

Glumica Mia Farrow je u Haagu izjavila kako se crna pantera sama pohvalila da je golemi dijamant dobila od Charlesa Taylora

mia farrow naomi campbell
mia farrow naomi campbell (Getty Images)
Više o

Naomi Campbell

,

ratni zločini

,

dijamanti

,

Mia Farrow

,

etnički sukobi

,

protjerivanje srba

Glumica Mia Farrow svjedočila je danas u Den Haagu na posebnom sudu za Siera Leone. Izjavila je pritom da je čula manekenku Naomi Campbell kako kaže da je od Charlesa Taylora, dok je bio liberijski predsjednik, dobila "golem dijamant".

Campbell je na posebnom sudu za Siera Leone u Den Haagu svjedočila prošli tjedan i rekla da je "prljave kamenčiće" dobila 1997. nakon večere u Južnoafričkoj Republici.

>> Naomi Campbell priznala da je dobila nebrušene dijamante

Farrow je u ponedjeljak na sudu rekla kako je vidjela manekenku koja se pridružila skupini gostiju na doručku poslije te večere koju je organizirao tadašnji južnoafrički predsjednik Nelson Mandela i Naomi Cambell odmah je počela pričati o događaju od prethodne večeri.

"Rekla je da su je noću probudili muškarci koji su joj kucali na vrata, poslao ih je Charles Taylor, te da su joj oni dali veoma velik dijamant", rekla je glumica Mia Farrow i dodala da je manekenka tada rekla kako će dijamant darovati Mandelinoj zakladi za djecu. (hina/metro-portal)

09.08.2010. 13:09:23
Novi komentar
nužno
nužno