« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

Meizu MX3 smartphone na hrvatskom tržištu

Pametni telefoni MEIZU osvojit će kupce svojim dizajnom i izvrsnim omjerom cijene i performansi. Popularni su zahvaljujući jednostavnom i logičnom korištenju sustava Flyme OS 3.0., prilagođene verzije Androida OS

Meizu MX3 - sjajna ponuda
Meizu MX3 - sjajna ponuda (MEIZU)
Više o

Meizu MX3

,

mobitel

,

pametni telefon

,

Tele2

MEIZU MX3 je u ekskluzivnoj ponudi isključivo u Tele2 mreži, koja će sigurno zadovoljiti kupce. Ovaj izvrstan telefon sadržava tehnologiju i performanse kao i najskuplji mobilni uređaji u konkurenciji. Ekskluzivni uvoznik mobitela MEIZU na hrvatsko tržište je svjetska distribucijska tvrtka TCCM.

"MEIZU je najnoviji premium brand u našem distribucijskom portfelju. Uvjeren sam da na sve konkurentnijem hrvatskom tržištu mobilnih telefona postoji prostor za probitačnu kompaniju kao što je Meizu. Meizu je visokokvalitetan proizvod s vrhunskom izvedbom i povoljnom cijenom kojima će osvojiti zahtijevno hrvatsko tržište. Uvjeren sam da će naš brand to postići", kaže Kamil Vacek, direktor TCCM.

Prema statistikama prodaje za prvi kvartal 2014., MEIZU je jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na izuzetno kompetetivnom tržištu Kine, a to mjesto je osigurao uvijek inovativnim rješenjima, odličnim dizajnom, specifikacijama i cjenovnom pristupačnosti .

»Kineske robne marke konstantno nude bolje modele po pristupačnijim cijenama pri čemu sa svojom cjenovnom politikom, funkcijama i podrškom stvaraju nove trendove. Hrvatsko tržište je cjenovno osjetljivo i krajnji korisnici se sve više interesiraju za ponude sa najboljim odnosom između kvalitete i cijene. Lansiranje robne marke Meizu u Hrvatskoj je izvrsna vijest za sve njih, jer im ista donosi mnogo koristi, kako zbog novih trendova, tako zbog svoje konkurentnosti«, ističe Sanja Miljanić, prodajni menadžer MEIZU-a za Hvatsku.

»Meizu MX3 možete naći na svim Tele2 prodajnim mjestima u paketu za samo 150 kuna mjesečno što uključuje ovaj sjajan novi uređaj MX3 uz tarifu MIX 75 koja sada u promotivnom razdoblju uključuje 2 GB uz 250 minuta i 250 SMSova prema svim mrežama. Kao eksluzivni partner za Meizu u Hrvatskoj sretni smo što korisnicima pametnih telefona omogućujemo dostupnost ovog novog uređaja, te vjerujemo da će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike« rekao je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

MX4, nova zvijezda popularnog kineskog proizvođača, doživjela je svoju prezentaciju prošlog mjeseca u Pekingu. Već sada je jasno da mu je osigurana velika medijska zastupljenost jer je sa svojim dizajnom i mogućnostima osvojio kinesko tržiste a taj trend se uveliko širi i na Europu. Meizu MX4 vas neće osvojiti samo svojim izgledom, već i sa zanimljivim, netradicionalnim katrakteristikama. Novi model će biti dostupan na našem tržištu u prosincu ove godine.

23.10.2014. 14:45:00
Novi komentar
nužno
nužno