« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina
POVIJESNE UTAKMICE

Medvjedi predstavili hokejaški spektakl u pulskoj Areni

Arena Ice fever - Pula MMXII. je jedinstven događaj u povijesti hokeja jer će se utakmica odigrati usred ljeta, na otvorenom i to u antičkoj građevini

Fotografija vijesti
Više o

pulska Arena

,

Olimpija

,

Medveščak

,

amfiteatar

,

Vienna Capitals

,

hokej na ledu

Hokejaši Medveščaka danas su u Puli predstavili jedinstveni projekt u povijesti hokeja koji će sigurno obići sve svjetske medije i promovirati kako klub tako i Hrvatsku. Riječ je o Arena Ice fever - Pula MMXII. hokejaškom spektaklu koji će se u rujnu odigrati u rimskom amfiteatru.

Damir Gojanović, predsjednik KHL Medveščaka, rekao je na konferenciji za novinare da je ovaj projekt vračanje korijenima, dolazak na mjesto gdje je sport jako davno bio važan, a to je pulska Arena.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić smatra da će ovaj unikatni spektakl promovirati ne samo Pulu i Istru, već cijelu Hrvatsku i hokej općenito.  

Legendarni i neponovljivi čuvar Medveščakove mreže, Robert Kristan, kaže kako igrači još uvijek nisu ni svjesni kakav ih izazov očekuje, no siguran je da će publici priuštiti pravi spektakl.

Medveščak će prva utakmica u pulskoj Areni odigrati 14. rujna protiv slovenske Olimpije, a drugi gladijatorski ogled zakazan je 16. rujna protiv Vienna Capitalsa. 

19.06.2012. 16:24:18
Novi komentar
nužno
nužno