« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
VRUĆINA NA ŠALATI

Medvjedi pobijedili Capitalse, Prpic i Lakos počastili se šakama

U gotovo isto vrijeme hrvatski rukometaši lovili su europsko zlato, no, tribine klizališta na Šalati ponovo su bile ispunjeno do posljednjeg mjesta

(Drago Sopta/CROPIX)
Više o

Medveščak

,

hokej

,

Šalata

,

vienna capitals

Nakon što su u petak izgubili od Villacha nakon kaznenih udaraca, hokejaši Medveščaka su u drugom susretu "Winter Classica" na Šalati imali više sreće. Pobijedili su Vienna Capitalse 4:3 (0:0, 2:2, 1:1 / 0:0, 1:0) boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

Premda su gotovo u isto vrijeme hrvatski rukometaši lovili europsko zlato, tribine klizališta na Šalati ponovo su bile ispunjeno do posljednjeg mjesta, natiskalo se više od 4.000 bučnih navijača. Ovoga puta osim sjajne utakmice i pobjede "medvjeda", gledatelji su mogli vidjeti i "šakački" obračun Joela Prpica i Philippea Lakosa nakon kojeg su obojica isključena.

Medveščak je poveo početkom druge trećine golom Mikea Prpicha, no svega minuta kasnije izjednačio je Francois Bouchard. U 28. minuti Alan Letang ponovo dovodi domaćine u vodstvo, no Bouchard dvije minute kasnije sve vraća na početak. U 56. minuti goste su došli do vodstva golom Youssefa Rienera, no 30 sekundi prije kraja utakmice John Hecimovic je izborio produžetak. Hecimovic se pretvorio u junaka utakmice kada je prilikom izvođenja kaznenih udaraca jedini postigao gol i donio Medveščaku pobjedu. (hina/metro-portal)

31.01.2010. 22:19:44
Novi komentar
nužno
nužno