« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
EBEL LIGA

Medveščak pobjedom nad KAC-om smanjio ukupni rezultat na 2:1

U trećem polufinalnom susretu doigravanja EBEL lige hokejaši Medveščaka svladali su KAC Klagenfurt rezultatom 3:2

Fotografija vijesti
Više o

Medveščak

,

hokej

,

EBEL liga

,

KAC Klagenfurt

,

EBEL doigravanje

U trećem susretu polufinala doigravanja EBEL lige Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedio KAC Klagenfurt 3:2 (2:0, 0:0, 1:2) i u seriji na četiri pobjede smanjio na 1:2, javlja Hina.

"Medvjedi" su furiozno otvorili utakmicu i u prvih deset minuta utakmice dva puta su tresli mrežu Andyja Chioda. Prvi gol je zabio Ryan Kinasewich u petoj minuti, a na 2:0 je povisio Tomislav Zanoški u devetoj minuti s igračem više.

U drugoj trećini nije bilo golova, a kada je Zanoški u 45. minuti svojim drugim golom na utakmici povećao prednost na tri gola činilo se kako je pitanje pobjednika razriješeno.

No, KAC je golovima Johannesa Reichela (45:48) i Thomasa Hundertpfunda (51:31) vratio neizvjesnost u posljednjih osam minuta. U dramatičnoj završnici Medveščak je uspio obraniti gol viška i ostvarit pobjedu koja ga ostavlja u igri za plasman u finale.

Četvrta utakmica je za dva dana u Klagenfurtu, a peta 15. ožujka ponovo u Zagrebu. Termini moguće šeste i sedme utakmice su 18. ožujka u Klagenfurtu, te 20. ožujka u Zagrebu.

11.03.2012. 21:24:31
Novi komentar
nužno
nužno